Elhagyja az early accesst a Deep Rock Galactic

  • Írta: gorien
  • 2020. május 1.
  • Megjelenés
Kétévnyi fejlesztés után végre teljes játékká válik a Deep Rock Galactic. Ebben barátainkkal karöltve űrtörpök bőrébe bújunk, akik különböző bolygók barlangjaiban kalandoznak, hogy a szörnyek előtt szerezzék meg a drága érceket.

A Deep Rock Galactic 2018 februárjában vált korai hozzáférésűvé, és már csak május 13-ig kell várnunk, hogy megkapja a 1.0-s verzióját. A Ghost Ship Games játéka Xbox One-ra és PC-re is megjelenik, és crossplay is van, amennyiben a PC-s változat a Windows Store-ban lett megvéve, nem pedig Steamen.

A Deep Rock Galacticban a Left 4 Dead és a Minecraft keveredik: bányásznunk kell, miközben megvédjük magunkat a záporozó ellentől. Ebben maximum három barátunk is segítségünkre lehet. A játék négy űrtörpéje mind más és más képességekkel rendelkezik, amelyek a harcban és a mozgásban is segítik őket – utóbbiak nagyon hasznosak az egyre mélyebbre nyúló, procedurálisan generált barlangokban.

1.
TolokocsisIsBack
Orulok, hogy vegre a torpok is kapjak a reflektorfenyt. Sajnos keves jatek foglalkozik veluk , mint potencialis jatszhato faj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...