Új Blu-Ray-lejátszó 110 ezer forintért

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Méginkább népszerűsíteni kívánja a Sony a Blu-Ray-formátumot: bejelentette, hogy hamarosan érkezik az eddigi legolcsóbb lejátszó.
Méginkább népszerűsíteni kívánja a Sony a Blu-Ray-formátumot: bejelentette, hogy hamarosan érkezik az eddigi legolcsóbb lejátszó.



Eleddig aki olcsón szeretett volna lejátszót vásárolni, nyugodtan beruházhatott a PlayStation 3-ba, hiszen még újgenerációs játékkonzolként is olcsóbb volt bármelyik más Blu-Ray-playernél. A Sony BDP-S300 viszont hatszáz dolláros (körülbelül 110 ezer forint) árával már kedvező választás lehet azoknak, akik konzol helyett inkább egy "nappali-barátibb" gépet vásárolnának.

A BDP-S300 minden jó tulajdonságát örökölte az előző modellnek, az ezer dollárba fájó BDP-S1-nek, annyi kiegészítéssel, hogy képes lesz CD-k futattására is. Mérete egy átlagos asztali DVD-lejátszóéval megegyező, megjelenése pedig a nyár elején várható. Persze ha lenne fölös hatszáz dollárunk, mi még mindig a PS3-at választanánk...
4.
4.
Pukhi-zik
ie lassu, FFox jo csak néha gyermeteg modon behal.pl multkor leállt és elfelejtette a jelszavaimat.faxa volt forumra irni nélküle.opera jo ed a javas cset panelt nem lehet belöle kihuzni.sza kocc.



blúréj khira ha lemegy az ára meg ha lesz rá pízem.az nem ma lesz.inkább tőtök filmet.
3.
3.
CULO
Támogatom az indítványt! :))) Jah és FF rulez!!!!! :)))
2.
2.
tjames
adjanak több fizut . . .

:)
1.
1.
fojesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...