Újra van online multija az eredeti Battlefrontnak

  • Írta: gorien
  • 2020. május 3.
  • Letöltés
Link másolása
A 2004-es Star Wars: Battlefront szinte igazi klasszikusnak számít már, amely a megjelenése óta elvesztette a hivatalos online multiplayer-támogatását. Egy új frissítésnek hála azonban mind a steames, mind a gogos változat visszakapta.

Mielőtt az Electronic Arts elkezdte gyártani a Star Wars: Battlefrontjait, a Pandemic Studios és a LucasArts is megcsinálta a sajátjait. Az eredeti Battlefront 2004-ben jelent meg PlayStation 2-re, Xboxra és PC-re, egyaránt volt single és multiplayere is, utóbbi azonban hivatalosan odaveszett, amikor 2014-ben a GameSpy leállt.

Azóta a játékosok ügyeskedésére volt bízva, hogy tudjanak másokkal játszani, egészen mostanáig: a Steamen és a GOG-on is újraéledtek az online szerverek.

Egy új frissítés, amely vizuális bugokat, menühibákat javított, váratlanul a hivatalos online multiplayer-támogatást is visszahozta. Sőt, még a crossplayt is lehetővé teszi a steames és a gogos felhasználók között, úgyhogy talán játékost is hamarabb lehet találni. A friss multiplayer mód összesen 32 játékosnak teszi lehetővé, hogy együtt játsszon.

A Star Wars: Battlefrontnak tartalom szempontjából sosem volt oka szégyenkezni: összesen négy oldallal játszhattunk két érában, a Birodaloméban és a Klónháborúéban; rengeteg fegyver, jármű és helyszín kapott benne helyet.

3.
3.
user101
commodore 64-en toltam és jobb volt, mint most :)
1.
1.
shatterhand
Ps2n a botokkal tudtam csak jatszani. És mesdze jobb volt a gunplay mint a mostaniakban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...