A Team Fortress 2 szobrokkal emlékezik Rick Mayre

  • Írta: gorien
  • 2020. május 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Rick May szinkronszínész volt, a legismertebb videojátékos szerepeként Peppy Hare-t lehetne mondani, vagy Soldiert a Team Fortress 2-ből. A Valve is kiveszi a részét a színész előtti főhajtásból: játékbéli szobrokkal emlékeznek meg Mayről.

Rick May színész és szinkronszínész volt, 79 éves korában hunyt el a múlt hónapban, a koronavírushoz köthető szövődményektől. Videojátékos szerepei közé tartozott Dzsingisz kán az Age of Empires II-ből, Peppy Hare és Andross a Star Fox 64-ből és Soldier a Team Fortress 2-ből. Utóbbi játék rajongói May halálhíre után számos módon fejezték ki gyászukat a játékban: emlékvideókkal, gyülekezésekkel, közös tisztelgés emote-használattal.

Egy új frissítéssel a Valve is részt vesz a megemlékezésben: a Soldiert ábrázoló szobrokat helyezett el a pályákon. A szobor talapzatán látható tábla tartalmazza Rick May születésének és halálozásának dátumát, valamint a „That was a hell of a campaign, son!” feliratot. A játékosok azt is felfedezték, hogy a szobor időnként a Mayjel felvett szövegeket is lejátssza. A Valve tiszteletadása egész májusban megmarad a patch leirata szerint.

7.
7.
Extol
#6: Tisztelettel*
Na ja, a billentyűzetem sem a régi már
6.
6.
Extol
Tiszttel adózok a színész munkásságának. Reméljük a szivárgást is befoltozzák hamarosan, hogy a játék biztonságos legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...