PC-re tart a Yakuza: Like a Dragon

  • Írta: szlav
  • 2020. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
Nyugaton még meg sem jelent a PlayStation 4-exkluzív Yakuza: Like a Dragon, de úgy tűnik, hogy az erősen RPG-sített játék PC-re is ellátogat majd. Az igen hihetőnek tűnő szivárgás a Steam adatbázisából érkezett.

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, így érdemes a hírt kellő fenntartásokkal kezelni, de minden jel arra mutat, hogy a Yakuza-széria legújabb üdvöskéje PS4 mellett PC-n is megjelenik majd. Nehéz lenne másképp megmagyarázni a tényt, miszerint a Yakuza: Like a Dragon váratlanul megjelent a Steam adatbázisában, ráadásul egyből az ilyenkor használt képanyagok társaságában.

A Yakuza: Like a Dragon idén januárban jelent meg Japánban, a nemzetközi premierre pedig azóta is várunk. A sorozat legújabb felvonása nem hétköznapi darab, az eddig ismert pörgős harcrendszert ugyanis lecserélte egy Final Fantasy-féle körökre osztott megoldásra - ennek nyomán a hőseink számos speciális képességet kapnak, és harc közben még a környezeti tárgyakat is felhasználhatják - ki ne akarna biciklit ragadva bunyózni?

1.
1.
Ganzer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...