Ingyenesen tölthető az Evil Genius

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 6.
  • Akció
Link másolása
A Rebellion csapata is beáll az ingyenjátékot osztogatók közé, ők az Evil Geniust tették ingyenesen elérhetővé limitált időre - igaz, a beszerzéséhez egy Rebellion ID-re mindenképpen szükségünk lesz.

A Rebellion limitált ideig ingyenessé tette az Evil Geniust, igaz, azt már nem árulta el, hogy meddig érhető el az ajánlata. Azt is érdemes észben tartani, hogy a játékért lényegében az adatainkkal kell fizetnünk: ha még nincs, létre kell hoznunk egy Rebellion ID-t ezen az oldalon, hozzákapcsolnunk a Steam-fiókunkat, majd megválaszolni néhány marketinges kérdést. De utána már tényleg miénk az anyag, és meg is tarthatjuk! 

Az Evil Genius egy, a 2000-es évek elején készült Dungeon Keeper-klón, ahol a körítést a hatvanas-hetvenes évek adják, mi pedig egy világuralomra törő, Bond-filmbe illő főgonoszt alakítunk. A promó apropója egyébként az, hogy már javában készül a második rész, amely a tervek szerint az idei év folyamán fog megjelenni PC-re. A Rebellion kétségkívül felkészült az akcióra, még egy tippek-trükkök videót is összeraktak az újoncok kedvéért - ezt láthatjátok fent.

4.
4.
Heldengeist
#3: Mint a kínai szociális kredit rendszer? A közösségi médiajelenléted már ma is igen komoly hatással tud lanni az offline életedre, ha beazonosítható vagy a tömegeknek.
3.
3.
#2: Akkor mi lehetnénk az első kettő, akik megkérdezik, hogy mit akarnak csinálni az adatainkkal. Ja, ja, tudom, semmit, csak az irányelveknek megfelelően kezelik... amíg ki nem derül, hogy valami gáz van, de nem baj, mert akkor elnézést kérnek. Tuti nagy a biznisz személyes adatokban és nem tudom, hogy az örökké emlegetett reklámipar lenne-e a végtelen lóvé mögött, vagy valami totál sci-fi horror scenario.
2.
2.
Heldengeist
#1: Nekem is valami ilyesmi jutott eszembe, amikor megláttam a feltételeket. Nincs ez a játék ingyen.
1.
1.
Mostanában értékesek lehetnek az adatok, mert nálam pl teli a Facebook is olyanokkal, hogy totál ingyen termékpróbák a paprika krémtől kezdve a villanyborotváig, amit ingyen postáznak is. Csak meg kell adni minden adatot, fizetési módot, stb és a végén ingyenes. Ahogy ott néztem, működik a módszer, mert egy nagy ketchup-ért bárki kiad minden adatot, utána meg még írogatnak, hogy jaj de jó, már várom, nyami. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...