Epizódokban folytatódik a Dreamfall

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a méltán népszerű kalandjáték-sorozat.
A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a méltán népszerű kalandjáték-sorozat.



A Norwegian Film Fund megjutalmazta a Funcom csapatát korábbi játékaiért, így részben ezen pénzből készül a Dreamfall folytatása, a Dreamfall Chapters, mely - mint azt neve is elárulhatja - epizódokban fog megjelenni, s kizárólag az internetről lesz elérhető, akár például a Sam & Max újabb részei.

Ha csupán a közkedvelt Anarchy Online-ra gondolunk, beláthatjuk: a Funcom mindig is otthonosan mozgott az online játékforgalmazás terén. A cég nagy lehetőségeket lát ebben a módszerben, ráadásként ezzel a kalózkodás mértékét csökkenthetik: állításuk szerint az epizódikus megjelenés révén kedvük szerint alakítgathatják majd sorozatukat, valamint esélyt látnak a későbbiekben egy The Longest Journey MMO-játékra is!

A történet ott folytatódik majd, ahol a Dreamfall-ban abbamaradt, így a folytatásban az új szereplők mellé a régiek egy része is visszatér majd. Pontos megjelenési dátumról nem esett szó a bejelentésben, azonban jó hír a hagyományos bolti vásárlást preferálók számára, hogy a Dreamfall Chapters több része a későbbiekben dobozos formában is elérhető lesz egybecsomagolva PC-re és konzolokra.

3.
3.
Trishtan
Szerencsétlen Dreamfall alapból végfigvihető egyhétvége alatt, mi lesz itt az epizódokkal...
2.
2.
Trishtan
Sóhajh 2...

Szerintem nagy csacskaság az epizódikus megjelenés, elvégre viszonylag sok pénzért kapunk egy baromi rövid játékidőt (pl.: Sam and Max Episode-ok).

És azt ne mondják, hogy lehetetlen az ilyen típusú játékot feltőrni, mert Max-ék kalandjaibal is tömve vannak a torrentoldalak crackestül :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...