Mozgásban az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft az ígéretének megfelelően közzétette az Assassin's Creed: Valhalla első gameplay trailerét. Nem mondanánk, hogy túl kiadós lenne a kedvcsináló, de legalább kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz a vikingek oldalán portyázni.

Az Assassin's Creed: Valhalla az idei év végén jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re - az Xboxok esetében Smart Delivery-támogatást is kapunk.

Érdekesség, hogy a minap a fejlesztők megerősítették, hogy "nem a Valhalla lesz a sorozat leghosszabb vagy legnagyobb része", méghozzá azért, mert az Odyssey esetében kimondottan sok kritikát kaptak amiatt, hogy a játékidő tömve volt töltelékfeladatokkal, és túl sokat kellett arra várni, hogy valami lényeges történjen benne. Persze Assassin's Creed-léptékkel nézve még így is egy hatalmas játékra számíthatunk valószínűleg.

13.
13.
br1Koo
#11: Persze ez logikus. Ezért írtam hogy majd ha kifogynak ötletekből. Előbb utóbb elérkezik az ACket meg fossák már több mint tíz éve.
12.
12.
Mortis
#11: *monitorozzák, *körök, *Koreába , *monarchiás
11.
11.
Mortis
#10: Előbb mennek keletre. Nyílván a rajongótábor etnikumát S èrdeklődèsi körèt monitorozza döntenek a helyszínek S körök mellet. Most ki lett lőve a három nagy ismert mitológia, legközelebb valószínűleg Kínába/Koreában/Japánba megyünk, föleg ha a Ghost is Tsushima nagy siker lesz; ezek után egy vadnyugatra tippelek S esetleg talán elèrkezünk valamelyik világháborúba( szigorúan nyugati frontokra). Ilyen momarchiás epizódra 10+ èv múlva látok esèlyt, a legjobb esetben
10.
10.
br1Koo
Én már csak arra várok, hogy ki fogyjanak az ötletekből és elérkezzenek arra a pontra, hogy a kisebb európai országok történelmével is foglalkoznak. Betyár Assasinként rohangálni az osztrák monarchisták ellen Sopron és Bécs házainak tetőjén ugrálva.. Mind a tíz ujjamat lenyalnám utána. :'D
9.
9.
Drazhar
10e like mellett -17e dislike van, jogosan. (Gondolom hamarosan kikapcsolják majd)
Nem az a baj, hogy nem gameplay, hanem, hogy megint mindenkit hülyének néztek.
8.
8.
Hanoi
#6: Watch dogs1-2. Splinter cell. Wildlands, breakpoint, korábbi ghost recon. Ac Unity. (ezekre emlékszem.)
Ez hagyomány az ubinál, zsatubén megtalálod az összeset. "Compare" videók is vannak.
7.
7.
SLi
#5: A cselekmény iszonyat semmilyen, mind a két új részben sajnos, egy kezemen meg tudom számolni az érdekes pillanatokat, pedig voltak jó karakterek de a sztori nagyon halovány
6.
6.
biohazard rex
#3: Ezt utoljára a Division 1-nél játszották el. Azóta nem rémlik hogy lett volna bármi botrány hogy köze nincs a trailernek a játékhoz.
5.
5.
Dízel
Az a baj a játékaikkal hogy nincsen mélységük. Bemutatnak egy korszaknak hű klisés történetet, egy assassin creed köntösben és ennyi az egész. Nagyon jo az odyssey game is, de semmit nemtudok belőle felemlegetni, hogy hu na, ezen felkaptam a fejem.
4.
4.
Ruvik
Remélem hogy nem azért nincsen gémple mert nincsen mutogatható állapotban a játék.
2.
2.
DarkLord
Tiszta Baldur a God of War-ból. Ja ez semmi, de maga a téma jó lesz szerintem, mégha klisé hegyek stb. várható, akkor is szerintem jobb lesz, mint egy átlag játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...