Guerrilla Collective - összefognak az indie-k

  • Írta: gorien
  • 2020. május 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Számos független fejlesztő és kiadó fog össze a Guerrilla Collective lobogója alatt, hogy egy háromnapos online rendezvény alatt híreket, demókat, előzeteseket szállítsanak nekünk a nyáron.

A nyár tömve lesz játékos rendezvényekkel, amelyek közé máris bejegyezhetünk egy újabbat. A Guerrilla Collective zászlaja alatt indie fejlesztők és kiadók állnak össze: egy háromnapos rendezvénysorozattal várják az érdeklődőket a Twitch-csatornájukra majd június 6-8. között. A nyitóeseményt a Kinda Funny csapatát erősítő Greg Miller vezeti majd, és közvetlenül megelőzi a PC Gaming Show-t, valamint a Future Games Show-t. A rendezvény alatt híreket, bemutatókat, előzeteseket várhatunk, az utolsó napon pedig élőben játszott demók és fejlesztőkkel készített interjúk is lesznek.

Jelenleg húsznál is több résztvevőről tudunk, de a lista még várhatóan bővülni fog. Az már ismert például, hogy a Paradox Interactive egy önálló szegmenst fog kapni. Ezenkívül még megtaláljuk a résztvevők között This War of Mine-t készítő 11 Bit Studiost, a Coffee Staint, a Funcomot, a Humble Publishingot, a Raw Furyt, vagy a nagyon elismert Disco Elysium mögött álló ZA/UM-ot is – a teljesség igénye nélkül.

A Guerrilla Collective az IGN Summer of Gamingjének és a GameSpot Play for Alljának is részét képezi. További információkat a rendezvénysorozat weblapján találtok.

2.
2.
Matt8888
#1: Jogos, de szerintem mindenki úgy van, hogy meg akarja lovagolni a corona miatt feljött helyzetet. Ilyenre még nem igazán volt példa, szóval kiforrja magát ez a változás is. Kiderül.
1.
1.
Oké, nagy királyság, legyen mindenből és bármiből online show, de legalább ne egyszerre legyenek, hanem minden hónapban max 4...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...