A Ghost of Tsushimára fókuszál az új State of Play

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 12.
  • Videó
Link másolása
Csütörtök este újabb epizóddal jelentkezik a State of Play, ezúttal azonban játékspecifikus adással készül a Sony, kizárólag a júliusban megjelenő Ghost of Tsushimáról lesz szó.

Úgy fest, mostanában minden napra jut valami nagyobb bejelentés vagy érdekesebb látnivaló, most például a Sony jelentette be, hogy május 14-én, vagyis csütörtökön, magyar idő szerint 22 órakor vetítik le a State of Play következő adását. Ne várjatok trailerdömpinget azonban: az új rész kifejezetten a Ghost of Tsushimára fókuszál majd.

A műsort a YouTube-on vagy a Twitchen követhetitek élőben, de természetesen mi is megosztjuk majd az újonnan kikerült látnivalókat és részleteket. Azt már most lehet tudni, hogy az új State of Play-epizód 18 perc hosszú lesz, és kiadós gameplay ízelítőt kapunk majd a Sucker Punch július 17-én megjelenő PS4-játékából, így a felfedezésbe és persze a harcokba is belekukkanthatunk.

Biztos, ami biztos, szögezzük le azt is - ha már a Sony is így tett -, hogy PS5-infókra ezúttal sem számíthatunk.

10.
10.
momant
#8: : D babyrage : )
a bébik kiszolgálása a piaci versenyben elengedhetetlen, minden megalkuvás újabb bébit szül, akik saját bébijeiket is megszülik. ám a bébik egyre duzzadó száma és mohósága egy idő után a másik bébit is felfalja.
9.
9.
kryszisz
#2: Én GoW-al jártam így anno, annak a végét is egy fészes csoportban lőtte le valami véglény, ráadásul egy olyan topicban, amelynek köze nem volt a játékhoz...mondjuk szerintem az a gyerek is PTSD-ben szenved azóta amiatt, amit ott kapott, de meg is érdemelte.

Nyarlako: nem az - állítólagos - genderlobby spoilerek egyikébe szaladtam bele, ez teljesen más jellegű volt, s még ha lehetett is sejteni, szar volt látni, hogy így lesz, és így már most teljesen másképp fogok nekiülni az egésznek:( azokat, amikről te beszélsz most már igyekszem tényleg elkerülni, legalább most már tudom, hogy még zene alatt sem lehet kommenteket olvasni. Mondjuk az ilyen kontextusából kiragadott videók alapján ítélkezést egy crytek kaliberű megmondóemberből kinéztem volna, belőled kevésbé. Hisz egyelőre senkinek gőze nincs arról, hogy egy-egy kiszivárgott jelenethez milyen események vezetnek majd. Aztán persze lehet, hogy nektek lesz igazatok, BioWare-ről sem gondolta volna senki a Mass Effect 2 idején, hogy leraknak majd egy Anthemet, vagy a Bethesdáról az Oblivion után, hogy előállnak egy Fallout 76-al, de ez ne legyen már a megjelenés előtt eldöntve, az nem fair.
8.
8.
Neeko
#5: Röhejes a baby rage amit levágnal egyesek, és emiatt alakult ki a fan service kultúra minden nyugati médiában, ami konkrétan a művészet eredeti lényegével megy szembe, 30-40 éves babyk lettek kitermelve akik toporzékolnak ha nem az ő szájuk íze szerint alakul a történet, nem meglepődni vagy gondolkozni akarnak hanem csak fogyasztani. Lásd tronok harca.
7.
7.
Neeko
#1: Nekem is sikerült belefutnom, mondjuk nagy meglepetés nem volt
ez a. 2. Trailer óta egyértelmű volt hogy meg fog történni
6.
6.
DragonBleacPiece
kíváncsi vagyok nagyon már a gameplayre!!! :D belesz készítve egy tál rizs, a szemeim széthúzom amennyire csak tudom, pálcikák és hatsune miku figura a kézben, és úgy fogom nézni
3.
3.
szekeres91
Nem régen néztem meg a kingdom című sorozatot és remelem lesz zombi dlc, mert a sorozatban még ahhoz hasonlót nem láttam. Mindenesetre érdekel, hogy mi kerekedik ki ebből a játékból ezért szerintem nem nézem meg a csütörtöki adást, maradjon csak minden meglepetésnek a megjelenéskor.
2.
2.
azureknight0715
#1: Ismerős. Én faces ps-es csoportba futottam bele egy posztba ami spoileres volt. Nem akartam elolvasni de 1 mondat volt és ránézés is elég volt, elég durván felis basztam magam, illetvwe rajtam kívül is jó sokan. Persze a gyerek utána kapta rendesen, mondhatni nyílvános megszégyenítés volt a facen.
Amúgy persze a last of ust nemigen akarják megint szóba hozni a sok negatív dolgok miatt, így a sony jól csinálja hogy egy kicsit eltereli a figyelmünket vele. Én ezt a játékot amúgy jobban várom mint a last of ust, van egy olyan érzésem hogy nagyot fog szólni.
1.
1.
kryszisz
Remélhetőleg erről nem derül ki idő előtt semmi...mert én nagyon próbáltam óvatos lenni, de épp az imént futottam bele egy VIDEOKLIP kommentjei között a last of us 2 minden bizonnyal legnagyobb spoilerébe...elnézést az obszcén megnyilvánulásért, de ezt máshogy nemigen lehet: a kurva anyját az ilyen szaréletű mocskoknak, hogy nincs jobb dolguk az életben, mint mások élményét tönkretenni-.-
A cikkhez: fenntartásokkal ugyan, de várom ezt a játékot, de a Second Sonnál azért remélem sokkal, de sokkal változatosabb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...