Halo 2: Anniversary - launch traileren a PC-s verzió

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Videó
Link másolása
Ma hajnalban véget ért a hosszúra nyúlt várakozás, most már a PC-s játékosok is belevethetik magukat Master Chief második hadjáratába a Covenant ellen. A Földért vívott harc még soha nem volt ennyire látványos!

Az ígéretekhez hűen szépen sorban érkeznek PC-re a Halo-játékok. Ma hajnalban az egyik legjobban sikerült rész vált elérhetővé a számítógépes tábor számára, ehhez érkezett most egy hangulatfokozó videó.

Master Chief második kalandját immáron akár 4K-s felbontásban is élvezhetjük megújult köntösbe bújtatva, de természetesen, akik teljes nosztalgiára vágynak, azok egy gombnyomással válthatnak a régi/modern látvány és hangzás között.

A Halo: The Master Chief Collection - és azon belül is a Halo 2: Anniversary - elérhető Steamen (akár különállóan is megvásárolva), a Windows Store-on, vagy az Xbox Game Pass for PC szolgáltatáson keresztül.

2.
2.
Tegnap vettem meg a Detroit Become Humant PC re.Full grafikán lenyűgöző volt, pár órája be is fejeztem, nem sokat aludtam.Már töltődik a Beyond. :)
Ha a halo is így fel lesz turbózva, biztos nem fog senki csalódni, aki szereti.
1.
1.
FekaFOB
Azt alig említik, de a hangok és a zenék is fel lettek tupírozva, ahh eargazmus! Eddig is ennek a résznek volt a legmetalosabb soundtrackje, de ezt meghatványozták rendesen. Nem beszélve az átvezetokrol, szinte full új és friss az élmény. 10/10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...