Fallout 76 - hétvégén ingyen kipróbálható

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 14.
  • Akció
Link másolása
Most hétvégén ingyenes próbaidőszakot tart a hányatott sorsú Fallout 76, így pár nap erejéig mindenki bérmentve nézheti meg magának, hogy mennyit csiszoltak a játékon a megjelenése óta.

Május 14-18. között ingyenesen kipróbálható - a finoman is fogalmazva - nem túl zökkenőmentesen startolt Fallout 76. Amennyiben meg szeretnénk nézni, hogy mennyit sikerült csiszolni a készítőknek a játékon, akkor erre jobb alkalmat nem is találhatnánk.

Akik esetleg már beneveztek a posztapokaliptikus multiplayer kalandra, azoknak is szolgált a Bethesda egy jó hírrel, ugyanis az ingyenes időszak alatt dupla XP várja az érdeklődőket minden platformon.

A Fallout 76-ról készült tesztünket erre olvashatjátok.

10.
10.
PiszkosFred
#9: Launcher nem kell hozzá (Steamen azonos verziójú, de külön kliens van), de bethesda.net account lehetséges, hogy igen.
9.
9.
Heldengeist
Ha nem kell hozzá a Bethesda Launcher, akkor megengedem, hogy megpróbáljonszórakoztatni a hétvégén. A Fallout 4 is így kapta meg az esélyét, bebizonyította, hogy olyan szar, mint amilyennek gondoltam és azóta sem vettem meg. Majd meglátjuk, ezzel mi lesz.
7.
7.
Darksiders84
Ps4-en még nincs de megnézve a videót nem is izgat már teljesen előző generációsnak látszó.
5.
5.
Ooorky
Kap még egy esélyt mert Fallout...
4.
4.
Darksiders84
Valószínűleg nem sok mindenkit érdekel ez már de én megnézem kíváncsiságból mivel engem teljesen kikerült ez a sorozat egyik részével se játszottam még .Talán így nem lesz akkora csalódás de nem is várok semmit csak megismerkedek vele.
3.
3.
kryszisz
#1: Így már rálesek én is, sokakkal ellentétben én a 4. résszel is igen kellemesen szórakoztam:)
1.
1.
godach
Na erre rálesek. 6-9 $-ban volt akcióba valamikor, nem is sajnáltam volna rá, csak lustaságból nem vettem meg.
Most teszek vele egy próbát és megnézem hogy hiszti volt e több vagy nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...