Megérkeztek az első képek a Mafia II-remasterből is

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 14.
  • Képek
Link másolása
A tegnapi bejelentést követően, miszerint érkezik a Mafia: Trilogy, ami magában foglalja az összes eddig megjelent Mafia-játékot, meg is kaptuk az első képeket az újrakevert Mafiából. Most érkezett pár látnivaló a második részből is.

A tegnapi jó hír mellé, hogy érkezik a Mafia: Trilogy, be is futottak az első képek a trilógia nyitórészéből, ami egy igazi remake-nek ígérkezik, és csodálatosan fest a képek alapján. Nos, a széria második részének az újrakevert verziójára kevesebbet kell várnunk, de ennek lentebb láthatjuk is az indoklását:


Az első résszel ellentétben a Mafia II "csak egy sima" remasternek ígérkezik, aminek valószínűleg a konzolos játékosok fognak jobban örülni, míg a PC-sek annyira nem dobálják majd a hátasokat a látványtól. Ez indokolná egyébként, hogy a Windows Store szerinti megjelenés - ha nem egy placeholder dátumról beszélünk - már május 19-én esedékes, míg a Mafia újrázására augusztus 28-án csaphatunk le.

19.
19.
shatterhand
Pint erről? Az 1 izgalmasabbnak tűnik
18.
18.
ssemtexx
Szóval mégis remaster, pedig annyira bíztam benne hogy új Maffia lesz.. áh. Mire játszani a remastert ha tudom mi lesz benne? Így nem érdekes...
11.
11.
Dízel
Minek a kettőt meg a 3at főleg felújitani, szepek azok. Az egy az más téma, az régi, annak iszonyat jol fog jönni, nagy pacsi érte.
10.
10.
RangerFox
#7: Fene a pofájukat, hogy jó játékért fizetni kell :)
9.
9.
Matt8888
8.
8.
latis666
Kétszer játszottam végig a kettőt ezért a grafikáért nem fogom újra elővenni. Viszont az első rész szépnek ígérkezik.
7.
7.
crytek
#3: Mivel kb semmit nem nyúltak hozzájuk ez alap lenne.. akkor megint a konzolok szopják be :)
6.
6.
adamsfamily
#3: Ráadásul humble bundle store-ban most van pakkban a 3 rész együtt 18.39 euro.Az olyan 6500 ft lehet.
5.
5.
Macifasz
#3: Tényleg? Na, ez azért hatalmas respect lenne! :-O A BioShock esetében volt ugyan ez, nem lenne semmi, ha itt is így történne.
4.
4.
hedzsooo
#3: +1 Hű, azt azért csipáznám! Főleg a 3. rész esetében, hiszen azt sokan még nemrégiben vettük meg -már ha megvettük-, egy bundle, leértékelés keretében ugye. Reméljük élvezhetőbbé teszik így a 3. részét is, mert a történet miatt arra is kíváncsi lennék.
3.
3.
gabus87
#1: egy reddit info szerint,akinek meg van eredetibe a 2. rész,annak ingyen frissül. a 3. résszel ugyan így lesz.
2.
2.
crytek
Igen erről szólt a dolog ezt csak simán újra kiadják más néven..a 3-nál ugyanez lesz. De elnézem nekik mert az 1 istenkirály lesz
1.
1.
elgeri
Banyek, én az elején még azt hittem, hogy ez az egész egy csomagban lesz. De hogy most egyesével kelje megvenni?! Áhhhh!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...