Bedobta a törölközőt a Darwin Project

  • Írta: szlav
  • 2020. május 14.
  • Gyászhír
Link másolása
Két évvel ezelőtt viszonylag sikeres startot vett a Darwin Project, az ötletes mechanikákkal teleszőtt battle royale azonban mára játékosok nélkül maradt. Így persze fenntarthatatlanná vált a free-to-play modellel ügyeskedő játék.

Két évvel ezelőtt, jóval az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone megjelenése előtt kimondottan nagy hírverés mellett indult útnak a Darwin Project. A Scavengers battle royale-ja kisebb létszámra fogta a népszerű játékmódot, azt azonban megspékelte egy halom érdekes túlélőmechanikával és egy kegyetlen valóságshowra emlékeztető körítéssel.

Sajnos a játék idővel egyre csak veszített a népszerűségéből, hiába érkeztek az újabb frissítések, és habár a korábban fizetős konzolos változat is átváltott a könnyű elérést biztosító free-to-play üzleti modellre, így is elkerülhetetlen lett a kihalás. A fejlesztők egy búcsúzó blogposztban elárulták, hogy a Darwin Project mára anyagilag fenntarthatatlanná vált, így kénytelenek beszüntetni a támogatást és fejlesztést. Ennek nyomán tehát nem kap már több frissítést, s habár az online szerverek az év végéig még nem tűnnek el, egészen valószínű, hogy jövőre végleg lehúzza a rolót a játék.

2.
2.
Ooorky
#1: De jó lenne egy coop AvP játék, vagy Republic Commandó remaster/folytatás...
1.
1.
user101
Elkerülhetetlen a bukás. A játék stílus van kihalóban, egyszerűen unalmassá vált, én sem játszottam már PUBG-t lassan egy hónapja és valószínűleg már nem is fogok. Elég volt. Az is sokatmondó, hogy a 2018 januári csúcshoz ami 1.5 millió volt ma már jó ha 200 ezren játszanak vele... Vajon miért kellenek a botok ? Szép lassan a kutyát sem fogja már érdekelni.

Ami nem is baj, végre megint arra fog minden fejlesztő koncentrálni ami a fontos : a single ( és / vagy coop ) történet alapú játékokra. A multi meg megmarad a codnak :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...