Alcatraz témájú kiegészítőt kap a Prison Architect

  • Írta: gorien
  • 2020. május 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Prison Architect új kiegészítőjében a tenger közepére költöztethetjük börtönünket. Ide eljutni csak helikopterrel vagy komppal lehet, de ez a ránk bízott raboknak is új lehetőségeket biztosít a szökésre.

A Prison Architect nem mai darab már, de hiába van piacon 2015 óta, még mindig kap kiegészítőket. A legújabbat például, az Island Boundot, a híres-hírhedt Alcatraz ihlette: börtönünket a nyílt tengeren húzhatjuk fel. Mivel szárazföldi bejárata nincsen, ezért dokkok és helikopterleszállók jelentik a bejutási módot – ezek új elemek, amikkel építhetünk, és új módok, hogy a rabok becsempésszenek holmikat vagy megszökjenek.

A virtuális börtönigazgatók új módszereket kapnak ahhoz, hogy kordában tartsák a börtöntöltelékeket: többféleképp is átkutathatják őket, plusz ha nagyon nagy a baj, még légi tűzoltókat vagy elitkommandósokat is hívhatnak segítségül.

Az Island Bound kiegészítő június 11-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A Cleared for Transfer című kisebb kiegészítő pedig épp tegnap jelent meg: ezzel különbözően őrzött biztonsági zónákat alakíthatunk ki, amelyek között szállíthatjuk is a rabokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...