Play Next funkcióval bővül a Steam

  • Írta: gorien
  • 2020. május 15.
  • Hír
A Steam Labs újabb fejlesztése vált élessé a legújabb frissítéssel a Steamen. A „Play Next”, avagy „Következő játék” a Steam-könyvtárad nem használt játékaiba ássa bele magát, és tesz javaslatot arra, mivel is játszhatnál legközelebb.

Bizonyára sokunk számára ismerős a kép: szinte megszámlálhatatlan játék porosodik a Steam-könyvtárunk virtuális polcain, mi mégis ugyanazt a néhányat nyúzzuk rongyosra, ahelyett, hogy kipróbálnánk egy másikat. Nos, ha eddig magadtól nem tudtad eldönteni, melyik elhanyagolt játékodat is fedezd fel, a Steam Labs legújabb élesített találmánya, a „Play Next” funkció segíthet ebben.

A könyvtáradba ágyazott funkció azonos elven működik, mint az áruház ajánlója: gépi tanulás révén ismeri fel, milyen típusú játékokkal játszol sokat, és azokhoz hasonló alkotásokat fog neked javasolni. A felkínált játékról további információkat a címkék és egy mikroelőzetes révén tudhatsz meg – ez jól jöhet, ha már nem emlékszel, az adott játék egyáltalán mit keres a könyvtáradban.

20.
user101
Én inkább egy olyan "funkciót szeretnék", hogy legyenek "milestone"-ok, mondjuk:

- 1. hónap 10'000 eladás,
- 6. hónap 100'000 eladás

és ami nem ugorja meg azt kib@sszák a boltból... Köszönöm szépen ! :)))

Illetve a játékokat 5 pontos rendszerben lehessen értékelni, de minimum 3 és legyen a fejlesztőnek is külön minősítése...

Például : egy jó játék mocskos fejlesztői húzás esetén ne a játékot húzza le mindenki, hanem a fejlesztőt.... :)
19.
grindcore
#18: *deaktivalod - most csinaltuk gyerek gepen, 2 hete.
18.
grindcore
#5: Baromsagot beszelsz, oem-en siman deaktivod a kulcsot a gepen majd feltelepited a masikra es aktivalod, ennyi. Senki nem kot bele, ms helpen van, lenyeg hogy egy gepen fusson csak.
17.
Heldengeist
#16: Én még mindig ezt mondom, csak felőlem az ingyen cuccaikat is feldughatják maguknak.
14.
markoci555
az a baj ezzel, hogy nem feltétlen akarok olyannal játszani, amivel jelenleg tolom, lehet legközelebb másra van kedvem... ilyen egyszerű
13.
Extol
#6: Ha elmégy k*rvázni nem a nőt veszed meg hanem a "szolgáltatását"
Ha digitális játékot veszel nem a játékot veszed meg hanem a jogot a használatára
12.
Extol
Én egyből kikapcsoltam
9.
manderel
#6: Használati jogot veszel, így a használat joga a tiéd, az adott accounton amihez hozzákötötted. Semmi mást nem veszel, ez pedig nyilván nem tartalmazza a továbbértékesítés lehetőségét sem, eleve azért mert a te accountodra vetted a használati jogot.
Sajnos sokat változott a dolog a lemezes cserebere óta..
8.
crytek
Ha már steam The LEGO NINJAGO Movie Video Game ingyen lesz mától (elvileg) ps-storeba és xboxon már free!
7.
MűszálasLőrinc
#4: Ezert nem tartom buncselekmenynek a warezt attol figgetlenul hogy 99,9%-ban nem is elek vele.
Ha a kiado megkerulheti a torvenyt akkor a user is.
Nem lopas mivel nem tunik el onna ahonnan letoltotted csak max jogtalan hasznalat (199xig ha elkotottel egy autot elvitted a haverokat a "mulatsagba" majd visszavitted nem volt lopas csak jogtalan hasznalat).
6.
MűszálasLőrinc
#4: Ezt mondjak a kiadok, de teljesen mast mond az eu-s jogaszbaly.
Az lenyegtelen, hogy licenszet veszel vagy barmi mast.
Az onnatol kezdve a tied.
4.
Heldengeist
#2: Ilyen nem azért nem lesz, mert konkurencia, hanem mert nincs semmid, amit jogod volna eladni. A digitális játék a kiadó/bolt rendelkezésére áll korlátlan példányszámban, és a "használt" sem különbözne semmiben az "újtól". Emellett itt már nem is úgy van, hogy egy adathordozót és végfelhasználói licencet veszel, hanem csak licencet, ami a szerződés értelmében csak a te személyes felhasználásodra érvényes.
2.
shooter1234
Nekem egy "Sell Next" opció jobban bejönne. Lenne pár cucc, amit lehet hogy eladnék. Bár ilyen soha sem lesz, hisz az "konkurencia".
Van egy pár játék, amit kb. soha sem adnék el, meg akad jó néhány, amit 1x jó volt végigtolni, de semmi sem köt hozzá igazán.
1.
Heldengeist
Na ja. A steam könyvtáram feléhez még hozzá sem nyúltam. Elkezdgem tudatosan átrágni magam rajta, de sajnos nincs rá annyi időm, mint középiskolásként vagy egyetemistaként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...