Érkezik a Star Trek: Strange New Worlds

  • Írta: szlav
  • 2020. május 16.
  • Cooltúra
Önálló sorozatot kap Christopher Pike kapitány és a Star Trek: Discoveryben megismert U.S.S. Enterprise legénysége. A CBS All Access sorozatában visszatér Ethan Peck és Rebecca Romijn is.

Elképesztő sebességgel kapott életre a Star Trek-sorozatgyártás a CBS irányítása alatt. A Discovery és a Picard sikereinek köszönhetően zöld utat kapott a Star Trek: Strange New Worlds című széria is, amely a U.S.S. Enterprise kalandjait mutatja be egy évtizeddel azelőtt, hogy Kirk kapitány először a hídra léphetett volna.

Bizony, arról a brigádról lesz szó, akikkel már közelebbről is megismerkedhettünk a Star Trek: Discovery legutóbbi szezonjaiban. A kapitányi székben tehát Christopher Pike ül majd, mellette pedig ott áll majd Spock és Number One - természetesen ennek megfelelően Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn is visszatér majd a szerepéhez.

Nem panaszkodhatnak tehát a Star Trek rajongók, de ha ez a három sorozat sem lenne elég, akkor van még egy... nem is, három újabb jó hírünk! A CBS láthatóan igyekszik mindent kifacsarni a franchise-ból, így érkezik még egy élőszereplős sorozat, amely a Section 31 morálisan megkérdőjelezhető, titokzatos küldetéseire fókuszál majd - ennek főszerepében Philippa Georgiou áll, akit ezúttal is Michelle Yeoh alakít. Ezen felül érkezik két animációs sorozat is: a Rick and Morty írója a Star Trek: Below című humoros rajzfilmen dolgozik, a Nickelodeonon pedig egy kisebbeknek szóló széria láthat majd napvilágot.

1.
Stack
Király :D
Reméljük a szinvonal is megmarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...