Call of Duty: Warzone - nehezebb lesz a csalók élete

  • Írta: szlav
  • 2020. május 16.
  • Hír
Link másolása
Nem titok, hogy hatalmas problémát jelent az aktív csalók száma a Call of Duty: Warzone-ban. Az ingyenesen hozzáférhető crossplatformos játék tömegével vonzza az ügyeskedőket, az Infinity Ward azonban most jócskán megnehezíti a dolgukat.

A nagy népszerűségnek örvendő online lövöldék csak ritkán ússzák meg csalók nélkül, egy ingyenesen játszható címnél pedig hatványozottan rosszabb a helyzet, hiszen a kitiltott játékosok könnyedén újracsatlakozhatnak egy új felhasználói fiókkal. Ez a nagy probléma a Call of Duty: Warzone-nal és bizonyos mértékig a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjával is - olyannyira elfajult a helyzet, hogy rengeteg konzolos játékos inkább kikapcsolja a cross platform-funkciókat, hogy ezzel is elkerüljék a PC-s csalókat.

Mára nyilvánvalóvá vált az is, hogy a problémát teljes mértékben megszüntetni szinte lehetetlen - habár az Infinity Ward lehetővé tette azt, hogy bejelentsük a játékunkban résztvevő csalókat, s azok kitiltásáról értesítést is kapjunk, a legtöbben csupán egy újabb fiókot regisztrálnak, ezzel pedig folytathatják is a randalírozást. Ennek szab gátat a Warzone legújabb frissítése.

A csalók elleni harc legújabb eszközeként az Infinity Ward kötelezővé tette a kétlépéses, SMS-es hitelesítést azok számára, akik PC-n ingyenesen férnek hozzá a battle royale-játékhoz. A megoldás tehát rémesen egyszerű: a csalók ugyan nem tűnnek el maradéktalanul, de akit egyszer elkap a rendszer, az csak egy teljesen új telefonszámmal regisztrálhat új fiókot. Nem tökéletes megoldás, de mindenképpen megnehezíti a kellemetlen alakok életét.

27.
27.
habaen
#26: Amíg van egy battle royale játéknak solo módja, addig sajnos kemperek is lesznek,nem kevesen! Magasabb számban a konzolos játékosok között,mivel a kontrollerrel még mindig nehézkes a mozgás! Nem úgy a lövöldözés,hiszen olyan aim assistot kaptak,hogy az elképesztő....
26.
26.
ssemtexx
Kb. 600-700 Warzone-on vagyok túl és 3 csalóval találkoztam, azokból kettőt reportoltam is. Rendszerrel van itt baj, nehezen visszakereshető kivel játszottam utoljára, ez a recent player list picit gagyi. Ami pedig a játékot illeti, az utóbbi pár napban kezdem kicsit unni, ugyan az a game, viszem a megszokot loadoutot és lövöm az ellenfelet.

Maximálisan a camperek tudnak kiborítani akik begugolnak a házakba vagy az adott szűkülő pontba és bejutnak 1-2 killel a top 10-be. Ezt kellene valahogy regulálni, pldaul valami campmeter szerűséget ami automatikusan slap-olná a játékosokat vagy leszámolna a HP-ból bizonyos 1 helyen/teren eltöltött idő után, ez pedig csak az első 3-4 körszűkülésre lenne csak aktív, utánna már nem.
25.
25.
adamsfamily
#23: Igen,én is erre írtam át.
24.
24.
habaen
#23: Már próbáltam ezt is,de köszönöm szépen a választ! :)
23.
23.
DragonBleacPiece
#22: Hupsz lemaradt hogy: ez a google dns-e amire én speciel átírtam, és azóta nem disconnecteltem. De nekem alapból ratyi a netem, de egy próbát megér nektek is szerintem
22.
22.
DragonBleacPiece
#21: Primary 8.8.8.8
Secondary 8.8.4.4
21.
21.
Nando
#19: Ez engem is érdekelne, mert nekem is vannak szervergondjaim.
20.
20.
habaen
19.
19.
adamsfamily
#18: Pontosan,hanem az elsőre kiadott multiért és a sztori módért.Maximum a kiadónak lehet felróni,hogy szarok a szerverek.
Én is "ingyenélő" vagyok,de amióta átírtam a dns-t a hálózatnál azóta soha nem dobál ki.
18.
18.
Nando
#15: Elhiszem, hogy savanyú a szőlő mert te pénzt adtál azért amit mások most ingyen nyúznak, de ez ugyancsak nem az "ingyenélők" hibája.

Nem azért adta a pénzt, amit mások ingyen nyúznak. :)
15.
15.
VoidPancake
#6: Nem azért, de ugyanezt a baromságot tolják most sokan GTA 5-el kapcsolatban is. Nem értem, miért a játékosok hibája, hogy egy multi-milliárd dolláros cég, ingyen kínál egy terméket - persze opcionális fizetési lehetőségekkel, mivel semmi nincs teljesen ingyen - miért a "sok ingyenélőt" kell szidni? Elhiszem, hogy savanyú a szőlő mert te pénzt adtál azért amit mások most ingyen nyúznak, de ez ugyancsak nem az "ingyenélők" hibája. Ilyen mentalitással a hajléktalanoknak és rászorulóknak se járjon ingyenes segítség, mert te meg tudod venni az alapvető ételt stb. És ezt mondom úgy, hogy totál nem érdekel a Warzone, vagy egyébb Activision/Activison-Blizzard játék, akkor sem kéne, ha ők fizetnének nekem.
14.
14.
Animejetix
#13: Jó volt az, csak patchről patchre elbaszták fokozatosan.... Kár érte... Pedig jól indult....
13.
13.
sanada
#6: Örüljetek, hogy legalább a kiadott pénzetekért kaptok egy viszonylag rendes játékot. Nekem amúgy nem volt gondolom a multival sem az ingyenes hétvégéken. Ellenben és kiadtam 15 kárót a retkes Battlefield 5-re és mit kaptam? Egy nagy lófaszt, szépen becsomagolva, életem legnagyobb pénzkidobása volt.
12.
12.
Falcon
#11: igen ez a pc-s vonal nagy zsákutca de konzolosokkal nagyon jó játszani csak sajna a cod pont az a széria ahhol egyáltalán nem hallgatnak a játékosok visszajelzéseire úgyhogy mostantól van is cross play csak kikapcsolom warzone meg kuka
11.
11.
frankdelgado
Nem tudom mièrt nincs olyan funkcio, h csak a csicska csaló pc seket zàrom ki, ps4 xbox meg mehetne együtt. Azt màr az elejèn tudtuk h a pc sek csalni fognak.
10.
10.
Nando
#5: Ez lag (packet loss) speicel. Biztosan nem csalás. De a kill cam (semelyik játékban sem!!!) baromira nem megbízható, egyáltalán nem a valóságot mutatja még lag-mentes játék esetén sem.
8.
8.
Obi Wan Kenobi
#6: Mennyiben fogadunk, hogy jövőre ugyanúgy megveszed majd? :D
7.
7.
Ezt nézzétek meg, most találtam meg a laposon ezt a képet:

https://imgur.com/gOcXe5X

Amikor az a hír volt a GK-n rögtön utána jött velem szembe ez a fizetett reklámhírdetés. Érted. Amúgy ezzel semmire sem akarok célozni, de az mindenképp igaz, hogy ezt simán lehet így reklámozni és árusítani.
5.
5.
CitromH
Hát nem tudom. Én egy konzolos killcamet néztem, és a srác mindenhova lőtt csak rám nem, mégis szarrá lőtt. Vagy brutál szinten az aim assist, vagy csalt.
2.
2.
shatterhand
Ki is kapcsoltam kapásból a crossplayt ps4en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...