Augusztusban érkezik a PGA Tour 2K21

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K Sports a korábbi ígéretének megfelelően részleteiben is bemutatta a PGA Tour 2K21-et a héten, az első információk mellé némi látnivalót is kaptunk az augusztusban megjelenő golfjátékhoz.

Augusztus 21-én kerül boltokba a 2K Sports és a HB Studios legújabb közös golfjátéka, a PGA Tour 2K21: a The Golf Club-sorozatot jegyző kanadai csapat a legutóbbi játéka óta működik együtt a kiadóval, a közös munka pedig egy vadonatúj franchise-ban teljesedik ki. A játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switchre és Stadiára készül, a borítóján pedig nem más feszít majd, mint Justin Thomas.

Azért a The Golf Club-rajongóknak nincs miért aggódniuk, az új játék nagyban épít a HB korábbi munkáira, így visszatér a karriermód és saját golfpályát is tervezhetünk majd. Alapértelmezetten 15 pályát kapunk, emellett 11 profi golfossal is összefuthatunk - igaz, ők csak az ellenfeleink lesznek, irányítani már nem irányíthatjuk őket. Nincs 2K Sports-játék mikrotranzakciók nélkül: a készítők már most megerősítették, hogy különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk majd valódi pénzért a játékosainknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...