Ingyenes próbahetet tart a Star Citizen

  • Írta: szlav
  • 2020. május 18.
  • Akció
Link másolása
Az Invictus Launch Week néven futó virtuális légi parádé keretein belül újra megnyílnak a Star Citizen kapui a nagyérdemű előtt. Több mint egy héten át próbálgathatjuk ingyenesen a permanens fejlesztés alatt álló játék űrhajóit.

Újabb lehetőséget kapunk arra, hogy szárnyra keljünk a Star Citizen univerzumában. Május 22-én indul az Invictus Launch Week néven futó ünnepség, amelyre a fejlesztők szeretettel várnak minden érdeklődőt. A résztvevők egészen a hónap végéig próbálgathatják a játék űrhajóit - ezért sem valódi, sem játékbeli pénzt nem kell kiköhögnünk, néhány naponta cserélődnek majd a demózásra szánt járművek, melyek közt vannak egészen félelmetes árazású bestiák is.

Ahogy azt a próbahetet taglaló tájékoztató is elárulja, csupán egy regisztrált fiókra lesz szükségünk ahhoz, hogy behuppanjunk a pilótafülkébe vagy szétnézzünk az eseménynek otthont adó állomáson. Itt egyébként találunk majd egy hologramszobát is, ahol a manufaktúra alatt álló (értsd: még el nem készült) űrbárkákat is megcsodálhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...