The Last of Us: Part II - egyedi PS4 Pro-kiadást kap

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 19.
  • Hír
Ahogy azt már a Sony nagyobb megjelenéseinél megszokhattuk, a The Last of Us folytatása sem marad ki a sorból, és egyedi PlayStation 4 Pro-csomag érkezik a játék debütálása mellé.

Gyönyörű szép, Ellie tetoválását ábrázoló PlayStation 4 Pro-kiszerelést küld nyáron a játék megjelenésével együtt a boltok polcaira a Sony. Arról még nincs hír sajnos, hogy Magyarországra is érkezik-e a limitált csomagból, de ha esetleg van külföldi ismerős, akkor 399,99 amerikai dollárt kell neki elküldenünk, hogy szerezzen nekünk egyet az alábbi bundle-ből: 


Az egyedi festésű kontroller egyébként különállóan is megvásárolható lesz 64,99 dollárért cserébe.

Ahogy az egyik fenti képen is szépen megbújik, érkezik egy Seagate 2 TB-os külső merevlemez is hasonló díszítéssel, valamint egy Gold Wireless Headset is. Ezek szintén különállóan lesznek megvásárolhatóak, az előbbiért 89,99, míg a fülesért 99,99 dollárt kell leszurkolnunk.


Az eszközök, ahogy már említettük, a The Last of Us: Part II megjelenésével együtt, idén június 19-én kerülnek a boltok polcaira.

30.
Oldman
Nyarlako! 21#
Ez természetes, nem egyforma az emberi ízlés. Nekem nem kimondottan az unszipatikus hogy a design fekete-fehér, hanem az, hogy elméletileg nem lesz színválasztási lehetőség, majd csak max x-hónap múlva. Mennyiből állt volna 3-típusú színvariánsban kiadni!? Semennyiből.
29.
Erre kíváncsi leszek.Nyilatkozták, hogy a vírus miatt korlátozott példányszámot adnak ki először ps5-ből.Ami azt jelenti 300k körülre saccolom az árát majd.4k... azért a felhasználók többsége nem rendelkezik 4k-s Tv-vel.Szóval majd 5-600k, ha ki szeretnéd használni.De ennyiért összeteszel a felső kategóriás PC-t is ami nincs fps korlátok közé szorítva, és nem csak játszani tudsz rajta /legalábbis 1 hónapja az enyém megállt 640-nél, igaz csak 2070rtx van benne/.
Tényleg kíváncsi leszek megéri-e majd az embereknek.
26.
delphijos
“399,99 amerikai dollárt kell neki elküldenünk, hogy szerezzen nekünk egyet”

Reméljük elég jófej, és az adót ő állja :D
25.
delphijos
#23: Mondjuk ízlésen felesleges vitázni, mert oké hogy nem tetszik mindenkinek ugyanaz, viszont ez azért nem túl elegáns megjegyzés, mert elég igényesen van kivitelezve. Mint mondtam, az megint más hogy ez a stílus tetszik-e vagy sem.
24.
Fata Morgana
#23: A duplázás fontos mint a Zombiland-ben is taglalják.
23.
Fata Morgana
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.
22.
Fata Morgana
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.
20.
Oldman
Szerintem nem néz ki rosszul! Egyébként várjuk meg milyen formátumot kap az új ps5, lehet ez a tetkós ps4 verzió szebb lesz nála.
19.
atedolgod
Amit eddig tudok erről a játékról, az alapján még egy ps plus kattintást sem érne meg... Új gépet meg aztán pláne nem. (hozzátéve hogy ez a ps4 kiadás nem túl nagy eresztés amúgy sem... korábban összehoztak már sokkal szebbeket is)
18.
JinjeR
Hát ez nem lett nagy szám! Tudnának sokkal jobbat is!
Arra a seagate-re viszont vevő vagyok ha nem lesz túl drága:)
16.
Adjál egy PC-nek hiper-szuper házat és rögtön fasza lesz.....
15.
delphijos
#8: Hát én nem hinném hogy a ps5 50 dollárral lenne drágább ennél a PS Pro-nál.... Tudom itt mindenki milliomos amúgy ( 2080 Ti alatt gépet se rak össze senki ) de elég sok ember van akinek számítani fog a két generáció közötti árkülönbség. Plusz még van FÉL ÉV. Addig ne gyártsanak gépet , vagy mi ? Mert mindeki mostmár úgyis ps5-öt fog ? Elárulom hogy a jelen gen gépeit még az újak Megjelenése után is fogják venni. Egyre kevesebbet, de fogják. Nemhogy fél évvel előtte....
14.
Falcon
Ez a legolcsobb verzio semmi szinezés semmi feltünő
8.
Fontos 96
#6: Mennyivel lesz olcsóbb? Ez lesz 400 dollár, PS5ről meg 450-500 dollárt pletykálnak. Jó, a 400 dollárban benne van a TLOU2 is. De a PS5 meg lényegében 2 konzol egy áráért.

#5: Ha jól tudom Mark Cerny azon a hosszú semmitmondjó SSD beszámolón azt mondta, hogy futni fog rajta az összes PS4 játék. Ami logikus mert egy arhitektúra a két konzol.
7.
Ps fanboy
Semmi extra, na de majd a játék. :)
6.
Őrnagy
#4: Valószínűleg a régi konzol olcsóbb lesz, mint az új. Ez sokak számára nyomós érv a régi mellett. Pl én.
5.
Stranger
#4: "vár fél évet és játszhatja az összes PS4 és PS5 játékot is."
Nem fog az összes játék működni, főleg az első években
4.
Fontos 96
Nekem tetszik, de felesleges. Fél éven belül itt lesz a PS5 és visszafelé kompatibilis lesz, szóval aki csak a TLOU 2 miatt venne konzolt, az vár fél évet és játszhatja az összes PS4 és PS5 játékot is.
3.
kamgecam
Legalább nem matricás! :)
2.
TolokocsisIsBack
Csak irigy vagy, mert az xbox egy szar, es amugy is ev jateka!!!44!4negy (sarcasm off) Amugy tenyleg olyan...meh. Pedig altalaban nagyon jo limited edition cuccokat szokott csinalni a Sony es az MS.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...