The Last of Us: Part II - egyedi PS4 Pro-kiadást kap

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 19.
  • Hír
Ahogy azt már a Sony nagyobb megjelenéseinél megszokhattuk, a The Last of Us folytatása sem marad ki a sorból, és egyedi PlayStation 4 Pro-csomag érkezik a játék debütálása mellé.

Gyönyörű szép, Ellie tetoválását ábrázoló PlayStation 4 Pro-kiszerelést küld nyáron a játék megjelenésével együtt a boltok polcaira a Sony. Arról még nincs hír sajnos, hogy Magyarországra is érkezik-e a limitált csomagból, de ha esetleg van külföldi ismerős, akkor 399,99 amerikai dollárt kell neki elküldenünk, hogy szerezzen nekünk egyet az alábbi bundle-ből: 


Az egyedi festésű kontroller egyébként különállóan is megvásárolható lesz 64,99 dollárért cserébe.

Ahogy az egyik fenti képen is szépen megbújik, érkezik egy Seagate 2 TB-os külső merevlemez is hasonló díszítéssel, valamint egy Gold Wireless Headset is. Ezek szintén különállóan lesznek megvásárolhatóak, az előbbiért 89,99, míg a fülesért 99,99 dollárt kell leszurkolnunk.


Az eszközök, ahogy már említettük, a The Last of Us: Part II megjelenésével együtt, idén június 19-én kerülnek a boltok polcaira.

41.
delphijos
#39: Persze hogy megteszi.
40.
Nyarlako
#39: Meg monitorban is ott kezdődik ahogy láttam az a 4K szint 28” amiben már meg tudnék bízni.
39.
Nyarlako
#38: Átlagos felhasználásra csak megteszi, bár nem vagyok otthon TV fronton.
38.
delphijos
#35: Szerintem azért ezt gondold át. A 140-es 4K tv még nagyon nem a “jobb” kategória.
37.
Korio
#36: Engem zavar, ha többet tudna és nem tudom kihasználni.Erőteljesen gondolkozom , hogy leszaladok a médiába.... . :) .
Amúgy lehet nagyon rosszul számolgatok és jósolgatok, de ez lehet a ps6 generációt is hozni fogja stabil 30 fps-el.Így már más lenne a megéri-nem éri meg dolog.
36.
Nyarlako
#34: Amúgy nekem elég a full HD is mert nextgen se lesz meg a nativ többnyire és majd megy a dinamikus felbontás ha nem is azonnal az első évben.
És hatha elterjed a action/cinematic mód.
35.
Nyarlako
#34: Nem, rendes 4K monitor is 140k, és egy jobb 4K tv is ott kezdődik.
34.
Korio
#31: Igaz monitor nincs benne.1920-ban nyomom csak hiába tudna többet a gép, a monitor ennyit bír.De egyenlőre dolgozni kell majd a normális monitorért :).De ahogy nézem még mindig olcsóbb mint egy tv.
33.
Nyarlako
#32: Nekem a tvre a pc is ra van kötve és ha nezek valamit csak atkuldom a képet, és van a pchez is távirányító.
32.
Ooorky
#31: +tv-n nem csak a konzol megy, hanem a... izé... Szomszédok... meg a... hagyjuk.
31.
Nyarlako
#29: TV-t ne számítsd bele mert akkor ennyi erővel a pc monitora is benne van. Én is monitoron jatszok amúgy mellette meg egy másikon megy a pc mondjuk.
30.
Oldman
Nyarlako! 21#
Ez természetes, nem egyforma az emberi ízlés. Nekem nem kimondottan az unszipatikus hogy a design fekete-fehér, hanem az, hogy elméletileg nem lesz színválasztási lehetőség, majd csak max x-hónap múlva. Mennyiből állt volna 3-típusú színvariánsban kiadni!? Semennyiből.
29.
Korio
Erre kíváncsi leszek.Nyilatkozták, hogy a vírus miatt korlátozott példányszámot adnak ki először ps5-ből.Ami azt jelenti 300k körülre saccolom az árát majd.4k... azért a felhasználók többsége nem rendelkezik 4k-s Tv-vel.Szóval majd 5-600k, ha ki szeretnéd használni.De ennyiért összeteszel a felső kategóriás PC-t is ami nincs fps korlátok közé szorítva, és nem csak játszani tudsz rajta /legalábbis 1 hónapja az enyém megállt 640-nél, igaz csak 2070rtx van benne/.
Tényleg kíváncsi leszek megéri-e majd az embereknek.
28.
Nyarlako
#27: Mivel nálam a grafikai fejlettség kb a negyedik szempont épp leszarom abban mekkora lesz a fejlődés.
27.
frankdelgado
#21: alapvetően nekem tetszik ez a fekete-fehér ps5 dizájn, de ha lehet inkább sötét egyszerűt választanám, mert ha átjönnek az igénytelen szőrössegű alfahím haverjaim bebaxni, meg összeokádni mindent, akkor nehogy már lebuzizzanak, mert fehér konzolom van. amúgy nem értem én sem, hogy a sanyi meg mikro miért adnak ki most limitált gépeket az új gen előtt...tartok tőle, h nagyon rá fogunk ugrani a szopórollerre és vagy nagyon drágák lesznek az új gépek, vagy tényleg nem lesz akkora áttörés megint......
26.
delphijos
“399,99 amerikai dollárt kell neki elküldenünk, hogy szerezzen nekünk egyet”

Reméljük elég jófej, és az adót ő állja :D
25.
delphijos
#23: Mondjuk ízlésen felesleges vitázni, mert oké hogy nem tetszik mindenkinek ugyanaz, viszont ez azért nem túl elegáns megjegyzés, mert elég igényesen van kivitelezve. Mint mondtam, az megint más hogy ez a stílus tetszik-e vagy sem.
24.
Fata Morgana
#23: A duplázás fontos mint a Zombiland-ben is taglalják.
23.
Fata Morgana
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.
22.
Fata Morgana
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.
21.
Nyarlako
#20: Ha neked nem fog tetszeni a PS5 nekem nagy eséllyel akkor igen mert nem vagyok oda se az egybe fekete dizájnért, se a minimalizmusért.
20.
Oldman
Szerintem nem néz ki rosszul! Egyébként várjuk meg milyen formátumot kap az új ps5, lehet ez a tetkós ps4 verzió szebb lesz nála.
19.
atedolgod
Amit eddig tudok erről a játékról, az alapján még egy ps plus kattintást sem érne meg... Új gépet meg aztán pláne nem. (hozzátéve hogy ez a ps4 kiadás nem túl nagy eresztés amúgy sem... korábban összehoztak már sokkal szebbeket is)
18.
JinjeR
Hát ez nem lett nagy szám! Tudnának sokkal jobbat is!
Arra a seagate-re viszont vevő vagyok ha nem lesz túl drága:)
17.
Ultimate
#12: De messze nem is olyan nehéz mint a jelen gen kontra előző gen.
Ms megoldja...Sony-nál meg mesedélután van....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...