27 millió eladásnál jár a Dark Souls-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 20.
  • Biznisz
Link másolása
Az előző évtized egyik legmeghatározóbb játéka a Dark Souls volt, ebben egyetértenek a kritikusok és a játékosok is. Erről árulkodik, hogy a sorozat mára több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Dark Souls-sorozat eladásai mára átlépték a 27 millió példányt, ebből 10 millió darabot pedig a Dark Souls III egymagában hozott össze. Az összesítésbe a boltoknak leszállított kópiákat, valamint a digitális eladásokat számolták bele.

A Dark Souls-sorozat 2011-ben rajtolt el, és három számozott epizódot ért meg - legalábbis egyelőre. Azt nem tudjuk, hogy mik a From Software tervei a sorozat kapcsán, a japánok ugyanis az Elden Ringen dolgoznak jelenleg George R. R. Martin közreműködésével. 

26.
26.
Fata Morgana
#20: Komoly lehetsz, nem azt mondtad jó pár hónapja, hogy nem szoktad végigvinni játékokat??Mintha ez a BB-ra is vonatkozott volna?
Biztos valami kezdő 12éves gyerekkel akadtál össze pvp-ben mert aki lenyomott 200-500pvp meccset ahhoz a te állítólagos 4 végigjátszásod krva kevés max ha az ellenfeled be lag-olt ami elég gyakori a BB esetében.

Szóval nem szeressük a hazugokot!
25.
25.
Fata Morgana
#12: Mondjuk NG+6-7ben 120-as karakterrel amit a pvp miatt nem vittem feljebb.
24.
24.
br1Koo
#22: Én nem bánom hogy nem BB/DS folytatás jött hanem a Sekiro. Addig jó amíg egy csapat kreatív és új dolgokat próbál ki.
20.
20.
kamgecam
#15: Amygdalát arcan karakterrel kb 15 másodperc alatt szétszedtem. Brutális az arcan ha csak arra húzod ki. One shotolsz komoly enemieket de megvan a gyengesége is. Tudni kell vele játszani, egészen más harcmodort kíván meg. Sokat kell használni a tool-okat és túl kell járni az enemy fején mind pvp mind pve-ben! Olyan pvp meccsek vannak hogy ihajj. Op veterán jön rám mint izomagy én meg menekülök, ill. úgy csinálok, hirtelen castolok puff meghalt. Ezeket a “feddhetetlen” öntelt ego legokat a legkönnyebb megszivatni. A beképzeltségük a vesztük. :)
18.
18.
DarkLord
Hozzám az összes ilyen stílusú játékból a Dark Souls világa/szörnyei állnak a legközelebb. Nem mondom vannak beteg kreálmányok az összes hasonszőrű játékban és mindenegyes boss megérne egy 10 perces elemzést és maguk a kisebb szörnyek is, de valahogy nekem mégis a DS széria a "kedvencem" az összes közül. Egy ilyen kalandra, mindig vevő vagyok , ha jönne a következő rész valamikor!
16.
16.
jasonkrot
#12: Micolashra gondol szerintem
15.
15.
br1Koo
#8: Amygdalával szívtam háromszor egymás után. Visszamentem kis kitérõk után és szereztem valami fegyvert amit kurvára nem csíphetett, mert aláfutva 2-3 hitet rásuhintva olyan elegánsan esett össze mint az enyingi lányok a fuxosmercis stricitõl.
12.
12.
BockÚr
#8: Cleric beast az első boss ne viccelődjünk már :D melyik részben okozott gondot az első boss? Lothric Prince egyáltalán nem volt nehéz fight fele annyi gondot nem okozott mint a kos (a muskátlit nem értem melyik az?)
10.
10.
DragonBleacPiece
és mindkét játék teljesen kikapcsol és megnyugtat, már a jellezetes főmenü zenék és ha rányomok a folytatásra és hallatszódik az az ütés hang, teljesen elfelejtem a napi stresszt, és úgyérzem hazatértem
9.
9.
DragonBleacPiece
bloodborne az számomra akciójáték, ds meg rpg, karakterrel bíbelődés stb, bloodbornet mindig be tudom tenni ha sz*r napom van (ergó mindennap) és egy 2000-es évek metalcore playlist mellé játszok vele. dark souls gameket stephen king hangoskönyvek közben nyomatom
5.
5.
Fata Morgana
#3: Nem igazán mivel csak PS4-re jelent meg + kevés fegyver + jóval könnyebb mint a DS-ek + a Bloddborne-ra is ráférne pár patch.
3.
3.
kamgecam
Gratula! A koronán az ékszer pedig a Bloodborne.
1.
1.
adamsfamily
Ennek örömére kaphatna egy one x enhanced patchet,mert okádék,ahogy kinéz 4k tévén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...