Dark Souls Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a From Software klasszikusa.
1708963253

Miyazaki a jövőben szívesen átadná a Souls-játékok rendezését

Hidetaka Miyazaki szerint "nagy esély van rá", hogy átadja a gyeplőt a jövőbeli soulslike játékok rendezésére a feltörekvő generációnak. Eddig csak a Dark Souls II volt az egyetlen játék, amit nem ő dirigált le.
1690558100

Dark Souls-anime készülhet a Netflixnél

Hivatalos bejelentésre még nem került sor, a szóbeszéd szerint azonban a Netflix gondozásában, animációs sorozat formájában térhet vissza a FromSoftware mesterműve, a Dark Souls.
1681466400

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.
1668012720

Kilenc hónap után újra talpon a Dark Souls Remastered szerverei

Láthatóan nehéz volt a szülés, de kilenc hónap kihagyás után végre újra elérhetővé váltak a PC-s Dark Souls Remastered szerverei is.
1666716240

Újra elérhetőek a PC-s Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkciói

A FromSoftware újra aktiválta a Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkcióit PC-n, azonban nem csak jó hírekkel szolgált. Azt is bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition véglegesen offline marad.
1653739200

Hamarosan helyreállnak a Dark Souls-trilógia PC-s szerverei

...legalábbis ezt ígéri a FromSoftware, miután egy biztonsági rés miatt több mint négy hónappal ezelőtt lelőtték azokat. A stúdió szóvivője szerint úton a javítás, pontos dátumot azonban egyelőre nem közöltek.
1644602400

Jó darabig állni fognak a PC-s Dark Souls-szerverek

Január vége óta állnak a PC-s Dark Souls-játékok szerverei, miután biztonsági hibát fedeztek fel bennük. A jelek szerint az Elden Ring is érintett lehet a dologban, ezért az új játék megjelenéséig csak offline kalandozhatnak a Dark Souls-rajongók.
1589961600

27 millió eladásnál jár a Dark Souls-sorozat

Az előző évtized egyik legmeghatározóbb játéka a Dark Souls volt, ebben egyetértenek a kritikusok és a játékosok is. Erről árulkodik, hogy a sorozat mára több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.
1579543200

Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.
1552068000

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.