Megvan az idei Call of Duty címe?

  • Írta: szlav
  • 2020. május 20.
  • Pletyka
Link másolása
Call of Duty: Black Ops Cold War - ez állhat az ősszel érkező játék dobozán. Megbízhatónak elkönyvelt szivárogtatók és a Warzone legújabb újdonságai is azt sugallják, hogy a Treyarch visszatér a közkedvelt sztorivonalhoz.

Úgy tűnik, hogy ismét a hidegháború színterei adnak majd otthont a Treyarch legújabb játékának. A múltban pontos információkat szivárogtató Okami és az Eurogamer saját forrásai is azt állítják, hogy Call of Duty: Black Ops Cold War címmel érkezik az év végén várható epizód. Nem meglepő lépés ez, hiszen a Black Ops-széria érezhető vakvágányra került a negyedik felvonással, a 2019-es Modern Warfare pedig bebizonyította, hogy a népszerű történetszálak újraélesztésében (illetve azok előzménysztorijában) van még potenciál. (Arról, hogy miért pont a Treyarch szállítja az idei részt a Sledgehammer helyett, itt írtunk bővebben.)

A hidegháborús körítést egyébként alátámasztja a Call of Duty: Warzone legújabb frissítése is. A tegnapi update során megnyíltak Verdansk titkos katonai bunkerei, amelyek gyomrában a rengeteg loot mellett újabb nyomokat találhatunk. A trükkösebb játékosok némi glitchelés segítségével már sikeresen átdugták a fejüket a lezárt ajtók és falak túloldalára, ahol a korhoz illő robbanószerkezeteket és kém-repülőgépeket találtak. Mivel a Warzone egy több éven át támogatott projektnek ígérkezik, nyilvánvaló, hogy itt előbb-utóbb egybemosódnak majd a Modern Warfare és az új Black Ops tartalmai.

8.
8.
kryszisz
#5: Pontosan. Mármint én csak a single-ről tudok nyilatkozni, de azt zseniális, vagy 3x játszottam végig, sztori, hangulat, játékmenet, mind csillagos ötös volt szerintem:)
7.
7.
Falcon
Kiváncsi vagyok hogy a modern warfare grafikus motorját Megkapja e vajon
6.
6.
Neo1989
Vajon Steam-re kiadják ?
5.
5.
BockÚr
#1: Black ops mind kampányban mind multiban az egyik legjobb cod ha nem a legjobb
1.
1.
RebornSoul
Black Ops: egyik legjobb CoD kampány. A vietnámi orosz rulettes rész pl. óriási volt.A multi felejthető volt, a zombi mód viszont szórakoztató és innovatív a WaW-ban látottakhoz képest.

Black Ops 2: felemás kampány. A jövőbeli szakaszok vagányak és szórakoztatóak voltak, a múltbeliek már kevésbé. A multi király volt, plusz akkori szemmel nagyon szép és letisztult volt a játék. A zombi mód szerintem itt is jó volt, de már nem rémlik annyira.

Black Ops 3: a kampány hulladék volt, a legrosszabb a Ghosts mellett. Mindenesetre volt egyetlen egy pálya, ami jó volt - asszem valami elhagyatott, sok növénnyel beborított városban kellett menni és kivételesen a sok akció helyett az atmoszférateremtésen meg a felfedezésen volt a hangsúly. A zombi mód itt még kiforrottabb lett, de ekkorra én már untam. Multival eltököltem egy darabig, de kb. csak SMG-vel lehetett érvényesülni.

Black Ops 4: nem toltam gyakorlatilag semmit - egyszer szedtem talán csak le free időszak alatt kipróbálni a Battle Royale részét, de technikai gondok voltak vele.

Szóval... Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Nyilvánvalóan inkább a kampányra. Részről-részre egyre rosszabb lett a kampány, míg végül el is tűnt a szériából. Remélhetőleg most valami épkézlábabb single player módot raknak össze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...