Mozgásban a Juiced 2: Hot Import Nights

  • Írta: tjames
  • 2007. március 3.
  • Hír
Link másolása
Újabb videó - screenshot felhozatalt van szerencsénk prezentálni, mely ezúttal az NFS nagyreményű alternatív klónját, a Juiced 2: Hot Import Nights-ot mutatja be.
Újabb videó - screenshot felhozatalt van szerencsénk prezentálni, mely ezúttal az NFS nagyreményű alternatív klónját, a Juiced 2: Hot Import Nights-ot mutatja be.


Érdemes a látnivalókat megtekinteni, mivel igencsak úgy néz ki, a játék folytatása már képes lesz levetni magáról láncait, és felnőni az igazi, első osztályú autóversenyek közé.

Ugrás a galériához

8.
8.
K2 The Highest
24: Én 3 éve játszottam vele...ÉS csak azt tudom elmondani, hogy hangulatát és zenéjét tekinte kiváló...De amúgy egy rakás szar.
7.
7.
Rigó Krisztián
én már most játszom a játékkal, de olyan fos az irányítás, hogy egyszerűen az őrületbe kerget...

az élvezeti faktor meg valami eszméletlenül magas...
6.
6.
Adrian Sutil
Hát nem is tom.Az ötlet nem rosz,de lehetne benne szabadkoborlás,na meg a PS 2-re az irányitása hagy némi kiváni valót .Legalább is számomra,me' jobb lenne az analog karokkal irányítanai az X helyett.No sebaj átlagba a THQ-s autosjátékoknál ez észre vehető,de legalább lehetne olyan elérhetöség is,hogy Te álisd be az irányitást a kényed kedved szerint!!!Ez csak az én véleményem!(de a vélemény olyan mint a segg lyuk, mindenkinek van,mégsem kiváncsi az ember a másikéra:)
5.
5.
devidbecsi
Megnéztem róla egy másik videót, és azt kell hogy mondjam rettentő gagyi a grafikája. Úgyhogy még mindíg a carbon a nyerő és ahogy elnézem az is marad.
4.
4.
fojesz
Ezt már tudta az NFS is. Azt se kedveli az összes autóverseny fanatikus. Akkor ez sincs sikerre ítéltetve... :S
3.
3.
majoros25
Hát motorhang az van nem is kicsit, de zenét nem igazán hallotam pedig akor jó igazán a versenyzés, hát igaz eben nincs annyira a NFS carbon nagy csili vilije, de nem is jobb szerintem a Carbonnál majd megláttyuk de sokat fejlődött az egyhez képest így tovább!!!!!!!!! :D
2.
2.
istipisti2
Ugyan olyan gáz mint az első rész. Lehet, h szebb lett, de az irányítás, ahogy kanyarodik extral GAGYI!!!
1.
1.
VID993HUN
Ez kell, a Carbon ratyi volt, ez jobbnak látszik. Nekem ez a filing nagyon bejön ezért is nyomom most az U2-őt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...