Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes

  • Írta: szlav
  • 2020. május 20.
  • Videó
Link másolása
Nem kell veterán pisztolyhősnek lennünk ahhoz, hogy a Desperados III mesterévé váljunk. Nincs már messze a megjelenés sem, így a Mimimi Games és a THQ Nordic összedobott egy tartalmas videót, ami alaposan kivesézi a játék mechanikáit.

A Desperados III egy történetközpontú, hardcore taktikai lopakodós játék... oké, de mit is jelent ez pontosan? A legújabb, bő hatperces előzetes tiszta vizet önt a pohárba, így azok is könnyen átláthatják majd az elsőre félelmetesen eseménydús történéseket, akik nem játszottak a korábbi epizódokkal. Persze ha ennél is mélyrehatóbban szeretnétek megismerkedni a játékkal, érdemes elolvasnotok Sirdani beszámolóját a korai változatról.

A Mimimi Games alkotását leginkább a 2016-os előző játékukhoz, a Shadow Tactics: Blades of the Shogunhoz lehetne hasonlítani, hiszen itt is egy csapatnyi hőst irányítunk majd madártávlatból, miközben igyekszünk elkerülni a rosszfiúk figyelmét. Ebben segítségünkre lesznek majd az ellenfél látóterét blokkoló tereptárgyak, a bandatagok különleges képességei, a tökéletes időzítés, na meg persze a Showdown Mode, melynek segítségével megállíthatjuk az időt, hogy több karaktert egyszerre irányítva mutathassuk be, hogy mit is jelent a csapatmunka.

Akiknek pedig igazán megjött a kedve a vadnyugati lopakodáshoz, azoknak figyelmébe ajánljuk a gyűjtői kiadást, amely tartalmazza az alapjátékot a szezonbérletével együtt, a játék zenéjét és egy artbookot, nyolc képeslapot, valamint egy zenedobozt a hozzá járó öt bronzszínű figurával együtt.

A Desperados III június 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
DarkLord
A Shadow Tactics is nagyon jó játék volt tőlük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...