Méreteset csúszik a Kerbal Space Program 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 21.
  • Csúszás
Link másolása
A koronavírus-járvány a Kerbal Space Program 2 fejlesztőinek is megnehezítette a munkáját, ezért a csapat bejelentette, hogy csak jövő ősszel tudják majd boltokba küldeni az űrhajóépítős szimulátort.

A Kerbal Space Program 2 a legutóbbi tervek szerint a Take-Two aktuális pénzügyi évében, vagy legkésőbb 2021 márciusában jelent volna meg, a készítők azonban a minap bejelentették, hogy elhalasztják a premiert, és csak 2021 őszén küldik boltokba a fejlesztést. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül.

A Take-Two kötelékébe tartozó Private Division időközben házon belülre költöztette a Kerbal Space Program 2 fejlesztését, az új csapat pedig azt mondta, bár minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legjobb Kerbal Space Program-folytatást készítsék el, a koronavírus-járvány miatt olyan nehézségekbe ütköztek, amelyek miatt kénytelenek elnapolni a megjelenést. Az ígéretek szerint persze addig sem maradunk infók nélkül, folyamatosan kapjuk majd a fejlesztői naplókat és a látnivalókat a projekt kapcsán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...