Kerbal Space Program 2 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Kolonizációval, alaposan továbbfejlesztett látvánnyal és vadonatúj bolygókkal érkezik a Kerbal Space Program 2.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.

Februárban kilő a Kerbal Space Program 2

Csúszást csúszásra halmozott a Kerbal Space Program 2, de végre kaptunk egy fix megjelenési dátumot... legalábbis a korai változathoz. A kicsi zöld asztronaután jövő februárban érik el a sztratoszférát.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Tovább csúszik 2023-ra a Kerbal Space Program 2

A csillagok meghódítása nem egyszerű menet. A Kerbal Space Program 2 fejlesztői nagyot álmodtak, a megvalósításhoz azonban még sok időre van szükségük, ezért jövőre tűzték ki a megjelenés legújabb időpontját.

A next-gen konzolokra tart a Kerbal Space Program

A Private Division bejelentése szerint hamarosan PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon is kap egy dedikált kiadást a Kerbal Space Program, valamint a jövőre érkező folytatás is tiszteletét teszi az új gépeken.

2022-re csúszott a Kerbal Space Program 2

A Take-Two pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy várat még egy darabig magára a Kerbal Space Program második része, a fejlesztők szerint most már csak valamikor 2022-ben számíthatunk a megjelenésre.

Méreteset csúszik a Kerbal Space Program 2

A koronavírus-járvány a Kerbal Space Program 2 fejlesztőinek is megnehezítette a munkáját, ezért a csapat bejelentette, hogy csak jövő ősszel tudják majd boltokba küldeni az űrhajóépítős szimulátort.

Fejlesztőcsapatot váltott a Kerbal Space Program 2

Külön fejlesztőstúdiót hozott létre a Private Division a Kerbal Space Program 2-nek, így azon már nem a Star Theory csapata dolgozik. Aggodalomra semmi ok, a projekt kulcsfontosságú embereit leigazolta a kiadó.

Csökkentek a Take-Two bevételei 2019 végén

Hiába nőtt robbanásszerűen az igény a Take-Two játékaira a karácsonyi időszakban, a harmadik pénzügyi negyedévben mégis gyengébben teljesített a cég, mint egy évvel ezelőtt.