Steamre költözik az Elasto Mania

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Mindenki életében volt egy játék, amely meghatározta a számtechórákat - nálunk az Elasto Mania volt az. A kultklasszikussá vált motoros játék egy steames megjelenéssel erősít a huszadik születésnapja apropóján.

Május 25-én a Steamen is elérhetővé válik a magyar fejlesztésű Elasto Mania: az anyag 8,19 eurót kóstál majd, de a megjelenést követően kedvezményesen férhetünk majd hozzá. A krosszmotoros ügyességi játék még 2000-ben jelent meg az Action SuperCross folytatásaként, és időközben kultstátuszt szerzett magának, a mai napig aktív közösség van mögötte.

A steames megjelenésnek hála újra rivaldafényben fürdőzhet ez a klasszikus. Az új kiadás az ígéretek szerint a modern PC-ken és a nagy felbontású monitorokon is tökéletesen élvezhető majd, kapunk achievement- és ranglista-támogatást, az osztott képernyős módnál pedig nagy segítség lehet, hogy azt akár online is tolhatjuk a Steam Remote Play Together segítségével. A legfontosabb viszont, hogy a Steam Workshopon elérhetjük majd az évek során készített több tízezer pálya és mod krémjét, emellett pedig újabb tartalmak is érkezhetnek a játékhoz, ugyanis annak szerkesztője is elérhető lesz a vásárlók számára.

8.
8.
Runo
#3: Amit írtál, csak téged minősít...
7.
7.
Chrysh
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a héten ez az a hír, aminek a címe rögtön mosolyt csalt az arcomra.
5.
5.
Ooorky
#2: Majd ha kijön rá a Terep 2.
4.
4.
Nagy királyság ez a játék, semmi kétségem, hogy máig rendesen rá lehet kattanni.
3.
3.
user101
Ez egy méltán letűnt kor maradványa, a Trilas mellett nincs semmi létjogosultsága. Megint az van, hogy a nosztalgia felülkerekedett a kor által elvárt és meghaladott színvonalon. Nem az van, hogy nézzétek, hova jutott a játékipar, hanem ilyen régi szemetekkel spammelnek megint össze mindent... Nem, nem fogok tapsolni, ilyen már androidra sem töltök le!!!
2.
2.
Heldengeist
Kész, a Steam nyert.
R.I.P. Epic Store
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...