DOOM Eternal - kikerül belőle a Denuvo Anti-Cheat

  • Írta: Baloo
  • 4 napja
  • Hír
Egy frissítéssel nagyjából egy hete került bele, most pedig távozik is a Denuvo csalás elleni megoldása a DOOM Eternalból. Nem hinnénk, hogy a vitatott rendszer túl sok mindenkinek fog hiányozni.

Még május 14-én került a DOOM Eternalba a Denuvo Anti-Cheat, aminek a csalásokat kellene kiszűrnie, de ennek ellenére csak negatív kritikákat eredményezett a játékosbázisnál. A panaszokra hallgatva fejlesztők kiveszik ezt a funkciót az új DOOM-ból a következő frissítéssel.

Hiába nyugtatott már meg mindenkit többször a cég, hogy a Denuvo Anti-Cheat csak a játék és az operációs rendszer kapcsolatát ellenőrzi, és csupán ezekkel kapcsolatban küld az Amazonnak adatokat, továbbra is nagyon sokan az adathalász Illuminatit látják benne. A rémüldözés mellett viszont nyomósabb érv, hogy a program élesítése óta tényleg nagyon sokan panaszkodtak sebességbeli problémákra, vagy esetleg arra, hogy el sem indult a DOOM Eternal a gépükön.

Egy szó mint száz, az id Software amellett, hogy minden technikai problémát kivizsgál a jövőben, azzal a lendülettel ki is szedi a rossz hírnevű védelmi programot a játékából.

5.
Criminalheadz
#4: A szerverhez küldi vissza az adatokat szerintem, mivel a denuvo időnként triggereli a hardverkulcsot ellenőrzésre (64 bit) és szerintem ez okozza a teljesítményvesztést.
4.
Ultimate
#3: Lehet nem tudom de ez botrányszar. Játszol egyszercsak gondol egyet a játék és a fix 60fps-ed 2 másodpercenként 1-re esik egy pillanatra, a hang meg recseg.
Az vagy sem a denuvo mint védelem is állandóan problémákat okoz. Az eladásokat nem növeli de legalább szopatja a vásárlókat. Hogy ebbe mit raktak az update 1-el nem tudom de ez így rombolja az élményt pláne mikor a legnagyobb darálás közben kezdi el....Magától kezdi és magától abba is hagyja 1-2 perc után.....
3.
Heldengeist
#1: Ez nem az a Denuvo. Ez egy kölön terméke (volt) a cégnek és még rosszabb, mint a DRM.
2.
Ultimate
Viszont az update 1 végre javította a fagyásokat illetve HDR-ben a térkép végre használható. És a szuperdémonok, amik más játékosokat leöltek jópofák, volt már amit vagy 5 percig kellett pumpálni.
Az biztos hogy a gen egyik legjobb fps-e lett ez a cucc.:)
1.
Ultimate
Baromira ideje. AZ élő példája hogy a denuvo csak kárt okoz a vásárlóknak. Az Update 1 óta 10-20 percenként rendesen beakad a játék és elkezd "lagolni", recsegni a hang pár percig...Denuvo nélkül semmi az ég egy adta világon baja nem volt.
Baromira ideje lenne elfelejteni a denuvo-t, bizonyítottan lassítja leterheli a rendszert. Aki nem akarja megvenni és warezol úgy se fogja megvenni ha 1-2 évet kell várni a törésre akkor sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...