DOOM Eternal - kikerül belőle a Denuvo Anti-Cheat

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 21.
  • Hír
Link másolása
Egy frissítéssel nagyjából egy hete került bele, most pedig távozik is a Denuvo csalás elleni megoldása a DOOM Eternalból. Nem hinnénk, hogy a vitatott rendszer túl sok mindenkinek fog hiányozni.

Még május 14-én került a DOOM Eternalba a Denuvo Anti-Cheat, aminek a csalásokat kellene kiszűrnie, de ennek ellenére csak negatív kritikákat eredményezett a játékosbázisnál. A panaszokra hallgatva fejlesztők kiveszik ezt a funkciót az új DOOM-ból a következő frissítéssel.

Hiába nyugtatott már meg mindenkit többször a cég, hogy a Denuvo Anti-Cheat csak a játék és az operációs rendszer kapcsolatát ellenőrzi, és csupán ezekkel kapcsolatban küld az Amazonnak adatokat, továbbra is nagyon sokan az adathalász Illuminatit látják benne. A rémüldözés mellett viszont nyomósabb érv, hogy a program élesítése óta tényleg nagyon sokan panaszkodtak sebességbeli problémákra, vagy esetleg arra, hogy el sem indult a DOOM Eternal a gépükön.

Egy szó mint száz, az id Software amellett, hogy minden technikai problémát kivizsgál a jövőben, azzal a lendülettel ki is szedi a rossz hírnevű védelmi programot a játékából.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...