Hamarosan demóval jelentkezik a Grounded

  • Írta: gorien
  • 2020. május 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A Grounded koncepciója a következő: hangyaméretűre zsugorodtál, ezért a legapróbb lény is óriási veszélyt jelent számodra. A saját kertünkben való túlélősdit június elején kipróbálhatjuk PC-s és xboxos demóban is.

Az Obsidian Entertainment túlélőjátéka érdekes alapötlettel bolondítja meg a zsánert: nem idegen bolygókon vagy veszélyes szigeteken kell boldogulnunk, hanem a saját hátsó kertünkben. A Grounded főszereplőjeként egy miniatürizált gyereket fogunk irányítani. A játékba egy hosszabb gameplay-videónak hála jobban is beleleshettünk már.

A tervek szerint a Grounded majd csak júliusban lesz korai hozzáférésű, de a fejlesztők júniusban már közszemlére bocsátják egy speciális single player demó keretében, ami ráadásul PC-n és Xbox One-on is elérhető lesz. Utóbbihoz regisztrálni kell az Xbox Insider programba, amihez az Obsidian összedobott egy kis segédletet is, viszont csak korlátozott számú demó áll rendelkezésre, tehát ha be akarod szerezni, érdemes sietned.

A PC-s demó a nyári Steam Game Festival részét képezi, tehát értelemszerűen a Steamen kell majd keresnünk. A demó mindkét platformon június 8-14. között lesz elérhető.

5.
5.
Bluverkill
#2: Jelenleg van egy RPG már fejlesztés alatt sőt 2 is lehet. Ezt 15-en csinálják...
2.
2.
kryszisz
Amúgy jónak tűnik, de ha az MS ezután nem bíz a srácokra-lányokra egy Fable-t (vagy bármilyen épkézláb RPG-t), akkor idióták.
1.
1.
crytek
Ezt mindenképpen kipróbálom majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...