Assassin's Creed - a mellékküldetések története

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 25.
  • Hír
Link másolása
Érdekes történet látott napvilágot a legelső Assassin's Creed munkálatairól: az egyik fejlesztő szerint a játék mellékküldetéseit az utolsó pár napban dobták össze, miután "a vezérigazgató fia" kipróbálta, és lefikázta az anyagot.

Hiába fektette le egy dollármilliárdos sikersorozat alapjait, az első Assassin's Creed nem volt éppen hibátlan játék, többek között a mellékküldetéseiért is kapott hideget-meleget a játékosoktól - különösen a száz zászló összegyűjtése volt idegőrlő töltelékfeladat sokak szerint.

Persze ennek is megvan az oka, erről Charles Randall, a játék harcrendszerének AI-felelőse mesélt a Twitteren a napokban. Elmondása szerint a zászlógyűjtögetés vagy a hatvan templomos likvidálása nem is szerepelt eredetileg a játékban, a fejlesztés utolsó pár napjában, sietve dobták össze ezeket a mellékküldetéseket, miután "a vezérigazgató fia" kipróbálta a címet, és azt mondta, hogy unalmas, mert nem lehet benne semmit csinálni.

Lehetetlen vállalkozásnak tűnt extra tartalmat pakolni a játékba ilyen rövid idő alatt, de a Ubisoft srácai végül megcsinálták: Randall azt állítja, ő maga sem tudja, hogy mi történt ez idő alatt, de tulajdonképpen kész csoda, hogy az Assassin's Creed "nem olvasztotta le a konzolunkat". 

Ugyanakkor a kapkodós munkának meglett a böjtje, így egy elég komoly bug is benne maradt a programban. Ha az egyik templomost rossz irányból közelítettük meg, az kiesett a játék világából, és bár a karakter meghalt, a küldetés teljesítését már nem regisztrálta az anyag, és így a kapcsolódó achievementtől is eleshettek a játékosok. Ezt a hibát ráadásul csak a játék teljes újrakezdésével lehetett orvosolni.

2.
2.
stalker0412
"- "a vezérigazgató fia" kipróbálta a címet, és azt mondta, hogy unalmas, mert nem lehet benne semmit csinálni."
:D
-akkor úgy tűnik egészen mostanáig mindig valamelyik fejes kölke miatt kell holmi szir-szarokat gyűjtögetni minden ubifos játékban......
1.
1.
Zisten
Engem az a sztori érdekelni amikor elk*rták a Ghost Recon Breakpoint-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...