James Mangold rendezi az új Indiana Jonest

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Nemrég a producer egy interjú során megerősítette, hogy James Mangold rendezi majd az új Indiana Jonest, valamint megnyugtatott mindenkit, hogy a forgatás a tervezett ütemben halad.

Azt már pár hónapja tudjuk, hogy Indiana Jones ötödik kalandját a széria történetében először nem Steven Spielberg rendezi, most pedig azokat a szóbeszédeket is megerősítették, hogy a helyére a Logan rendezője, James Mangold került.

A Collidernek adott interjúja során a film producere, Frank Marshall áradozott az új rendezőről. Elmondta, hogy milyen tehetségesnek tartja, valamint remek kapcsolatot ápol Harrison Forddal, így minden adott, hogy az új film sikeres legyen.

A producer szerint minden a tervek szerint halad a filmmel, vagyis 2022-ben kerül mozivászonra az új Indy-kaland, azonban Marshall megjegyezte, hogy a forgatókönyv írását csak nemrég kezdték el, szóval nem lennénk meglepve, ha csúszásokkal kellene számolnunk a jövőben.

4.
4.
delphijos
Azért az mindig nagy kérdés hogy egy projektnél mennyi van a rendezőre bízva ( értsd: mennyi szabadsága van a producerek, írók, stb mellett ) Szerintem azért van jópár mozi ahol a rendezőn verik el a port ( mondjuk a történet miatt ) amibe teszem azt semmi - vagy minimális - beleszólása nem volt.
1.
1.
Slik
a logan es a ferrari is nagyon jo filmek amiket lattam tole
latszik rajta, h hozzaertessel es szivbol csinalja szoval remelhetoleg jo lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...