A Star Wars: Battlefront II a másik PS Plus-játék?

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation Plus-előfizetők rendhagyó módon már a gyűjteményükben tudhatják a Call of Duty: WWII-t. Egy szivárgás szerint a másik júniusi ingyenjáték egy messzi-messzi galaxis csataterére viszi majd őket.

Az amerikai Memorial Day alkalmából már két napja letölthetővé tette a Sony a PS Plus-előfizetőknek a Call of Duty: WWII-t, és mellette nem túl magabiztos források azt rebesgették, hogy Pókember PS4-exkluzív kalandjával egészül ki a júniusi ingyenes játékok listája.

Egy hasonlóan nem túl megbízható forrás most azt állítja, hogy nem a Spider-Man, hanem a Star Wars: Battlefront II lesz a másik ajándék az előfizetőknek. Meg kell hagyni, elég meggyőző a kiszivárgott videó (ezt láthatjátok fent), de mint minden pletykát, ezt is kezeljétek fenntartásokkal egyelőre.

Mindenesetre a mostani hét folyamán bizonyára lerántja a leplet a japán cég arról, hogy mivel készül kedveskedni még a Call of Duty mellé.

12.
12.
Falcon
Battlefront 2 nagyon rosszul van kiegyensujozva ha egy hozzá értő megkapta a hősöket lézer karddal akkor semmit nem tudtál vele csinálni csak nézni hogy közeledik és kinyir meg mindenki mást is
Soha tőbbet nem veszek battlafrontot
11.
11.
rozi07
Koszi sracok ez a netrol store majd onnan gepre dolog mukodott!
10.
10.
Tibi80
Érdekes, de a PS4-en nekem se adta be, PC-n jelentkeztem be a PSN Store hun-ba a magyar fiókommal, majd szépen ott beadta a gamet, bezsákoltam, utána PS4 bekapcs megint és ott volt a listában...fura mindenesetre...
9.
9.
Nemo_9ine
Nekem pl feldobta de hugom gépén nem lehet tényleg leszedni. Mind a kettőnknek van ps+
7.
7.
Donci1998
#1: Majd sztem csak junius -1 től tudod ingyen tölteni mert ez ugye a jövőhavi kínálat
6.
6.
#4: Elvoltam a kampannyal, de olyan modon visszamaradott volt jatekmechanikailag, hogy tps es adta volna magat de nem volt fedezekrendszer, semmivel nem lehet interakcioba lepni a kijelolteken kivul, stb. Nagyon fura volt mint jatek...de birtam azert egyszer.
5.
5.
Yanez
Két shooter? Most akkor minden hónapban azonos kategóriájú játékokat fognak osztogatni? Az előző kettő is kb olyan volt. No ez így már kevésbé szimpatikusabb, de ajándék lónak...
4.
4.
Anti4730
Olyan semmilyen ez a jatek meg az elso resze is hogy hihetetlen.
3.
3.
ferryair
A főmenüben kattincs a sárga pusz jelre...
1.
1.
rozi07
Heyo.
Nem szeretnek balta lenni, de valaki elmondana nekem hogy hogyan tudom beszerezni a COD WWII-t? A vilagert nem dobja ki a ps store es ha speckoba rakeresek akkor ott is fizetos (van PS+)
Hala koszonet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...