Folytatást kap a Sonic, a sündisznó

  • Írta: gorien
  • 2020. május 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Sonic készen áll egy újabb körre. A villámgyors sündisznó először halálra rémítette a netet, majd a videojáték-adaptációk legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. A készítők számoltak a folytatás lehetőségével, és most a stúdió is megadta a zöld jelzést.

A Sonic, a sündisznó körül talán nem is lett volna nagyobb felhajtás, ha nem azzal a rémületes karakterdizájnnal mutatkozik be először, ami olyan szinten felháborította az internetet, hogy a készítők is visszakoztak, és újraalkották a figurát. Persze egy ilyen lépés még nem garantálta volna a film sikerét, de mégis egy tisztességes (és pénzügyileg is jól nyitó) családi kalandfilmet sikerült letenni az asztalra, aminek az utolsó jelenete ráadásul belebegtette a folytatás lehetőségét.

A Variety értesült róla, hogy már nem csupán lehetőségről beszélünk, ugyanis a Paramount Pictures és a Sega Sammy elkezdte a folytatás kidolgozását. Egyelőre annyi biztos, hogy a rendező, Jeff Fowler és a két forgatókönyvíró, Pat Casey és Josh Miller, visszatérnek. Mivel a munkálatok elején járnak, semmi másról nincs információnk, beleértve azt is, hogy a színészek közül ki tér vissza.

17.
17.
Ooorky
#16: Azon mi a spoiler, hogy szerintem milyen befejezés kellett volna?
Mert bizony elárulom, hogy nem az a vége...
16.
16.
godach
#15: Hiszti? 30 éven keresztül nem futottam bele abba, hogy milyen kapcsolatban áll egymással Leia és Luke mert nem elkerültem a tuskó kommenteket.
Magyarázhatod bárhogy, nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna egy SPOILER szót elé írni vagy legalább annyit hogy bocsi. De nem, te nagyfiú vagy és még rá is teszel egy lapáttal. De persze én vagyok a köcsög. Fura :)
15.
15.
Ooorky
#13: Csak nem szeretem amikor valakik régi cuccoknál hisztikéznek, hogy köcsög spoiler-ező.
14.
14.
SLi
nagyszerű hír mindenképp állandóan szükség van egy ilyen sorozatra méltó utódja a garfield meg a hupikék törpikék "filmeknek"
13.
13.
godach
#12: Értem. Szándékosan vagy paraszt. Szuper. Jár a keksz :)
12.
12.
Ooorky
#11: A Jurassic Park végén a T-rex megöli a Raptorokat.
11.
11.
godach
#5: "oszt" kajak elspoilerezi
10.
10.
#9: ismered te Eggman karakterét? Zseniális ahogy Carrey hozza a rá jellemző nüanszokat, a végén pediga Gomba Világban abban pár másodpercben szinte elképesztő. Tisztára mintha a játékbban lettem volna, olyan érzésem volt. Nagyon rendben van ez az adaptáció, sok helyen el lehetett volna krni, de ez most összejött.
9.
9.
br1Koo
Én úgy kezdtem el nézni a filmet, hogy tudtam mi lesz a plot kb. mert ezerszer láttuk már ugyanezt a holywoodi kalandfilm népmesét, de ennek ellenére az elsõ tíz perc annyira üdítõen indított a popkultúrákkal teliszõtt dialógusokkal, képi utalásokkal hogy csak kapkodtam a fejem. Jim Carrey nekem kicsit sok volt, nyílván ezért hívták de az én ízlésem szerint lehetett volna két fokozattal kevésbé aberrált.
Várós a második is!
7.
7.
összeségében korrekt lett, megérdemli a folytatást. Nagy szó egy ilyen adaptációban ha nem nagyon lehet mibe belekötni. Carrey meg hozza az unikumot megint, legendás a pali.
5.
5.
Ooorky
Befejezése nem tetszett, sztem jobb lett volna ha a végén "feláldozta" volna magár Sonic és magával rántotta volna Robotnik-ot a gombák földjére ahol az ájult sündisznóra Tails/Knuckles talált volna rá.
4.
4.
GAMEROD
Nem biztos hogy élőszereplők is lesznek benne, általában rá szoktak jönni a második résznél hogy olcsóbb ha csak sima CGI mint színészeknek is fizetni.
2.
2.
GemForge
Hát a mozi már úgyis halott, szal végülis miért ne?
1.
1.
Effecta
Örülök neki, nekem nagyon tetszett a film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...