PS4-re és Switchre is jön az új Harvest Moon

  • Írta: gorien
  • 2020. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Harvest Moon-sorozat is igazi öreg motoros, hosszú múltja van mind a Nintendo, mind a Sony konzoljaival. Az új részt nemrég jelentették be, és az Animal Crossing sikere is bizonyíték arra, hogy van igény az ilyen lazulós, kertészkedős címekre.

A Harvest Moon-sorozat még 1996-ban kezdte a pályafutását a SNES-en, azóta pedig számtalan részben folytatták ezt a kis játékot, aminek a koncepciója nagyon egyszerű: kertészkedünk, földet művelünk és állatot tenyésztünk, ahogy a csövön kifér. A széria hamarosan új résszel bővül, aminek a Stardew Valley vagy az Animal Crossing: New Horizons népszerűségének tekintetében meg is lehet a maga közönsége.

A játékot kiadó Natsume bejelentése szerint Harvest Moon: One World a veterán játékosoknak és az újoncoknak is tartogat egyaránt meglepetéseket. A játék új grafikus motorral érkezik, és egy, a sorozat tekintetében egészen egyedi felütéssel: a világ, amiben találod magad, mentes minden zöldségtől és gyümölcstől. Egy öreg, rejtélyes könyv segítségével kell visszahoznod a zöldet a világba, ami a városkádon kívül a Halo Halo parttól kezdve egészen a Salmiakki havas csúcsáig nyújtózik.

A Harvest Moon: One Worldot idén őszre várhatjuk, és habár először csak Nintendo Switchre jelentették be, a kiadó a minap biztosított róla mindenkit, hogy PlayStation 4-re is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...