Henry Cavill újra Superman lehet

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Henry Cavill újra magára öltheti Superman vörös alsónadrágját, igaz, valószínűleg csak egy cameó erejéig láthatjuk újra valamelyik készülőfélben lévő DC-filmben.

Jó dolguk van újabban a filmes DC-univerzum rajongóinak: nem sokkal azután, hogy a Warner bevállalta a Justice League: Snyder Cut kiadását, most arról ír a sajtó, hogy Henry Cavill újra Superman lehet a mozivásznon. A Deadline és a The Wrap szerint a színész épp tárgyal a stúdióval a visszatérésről.

Félreértés ne essék, arról nincs szó, hogy a karakter újabb filmet kapna, úgy tudni, egy cameószerepet szánnak neki valamelyik készülőfélben lévő DC-adaptációban - így feltűnhet a Shazam! 2-ben, a Black Adamben vagy akár az Aquaman 2-ben is. Mi a magunk részéről nagyon reméljük, hogy a Shazam! folytatásához lesz valami köze, elvégre már az első részben is szült egy-két vicces pillanatot Freddy Superman-rajongása.

Cavill - aki mostanában a The Witcher-sorozat második évadán dolgozna, ha lehetne forgatni - három filmben alakította az Acélembert, és bár a DC-adaptációsorozata nem sült el a legjobban, a színész sosem tett le róla, hogy visszatérjen a szerepbe: "A köpeny a szekrényemben van, még mindig az enyém" - nyilatkozta tavaly.

6.
6.
hal jordan
a legjobb Superman egyértelműen!
5.
5.
Aanash
#4: Az acèlemberben talán egy buta jelenet volt, amikor a filmbèli nevelő apja meghalt.

Amúgy meg korrekt Superman film volt. Kár hogy nem folytatták.
1.
1.
Aanash
Rèszemről eddig a legjobb Superman.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...