Justice League - jövőre jöhet a Snyder Cut

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Még mozikba sem került a Justice League, a rajongók már tudták, hogy létezik egy olyan - persze sokkal jobb - verzió a filmből, amit az időközben távozó rendező, Zack Snyder rakott össze. A Snyder Cut kiadásáért indított mozgalom végül célt ért.

Mindenre számítottunk, de erre nem: először Zack Snyder rendező, majd a Warner erősítette meg, hogy kiadják a Justice League Snyder Cut néven elhíresült kiadását - a film jövőre debütálhat az HBO Max műsorában.

A Snyder Cutról 2017-ben hallottunk először, még azelőtt, hogy az egyébként nem túl jól sikerült Justice League mozikba került volna. Snyder ugye menet közben kénytelen volt elhagyni a projekt rendezői székét, hivatalosan egy családi tragédia miatt, a pletykák szerint pedig azért, mert kirúgták; az újraforgatásokat már a Marvel-veterán Joss Whedon vezényelte le, aki állítólag teljesen szabad kezet kapott a munkálatok során.

Snyder a távozása előtt még azt a feladatot kapta a Warnertől, hogy valamivel lágyabbá, viccesebbé kellene tenni a filmet, a pletykák szerint azonban a rendező készített egy saját verziót belőle, ami jóval darkosabbra sikerült a végül mozikba került anyagnál. A Snyder Cut létezésére később maga a rendező és a színészek is célozgattak, a kiadásáért pedig mémmé vált mozgalom indult a rajongók körében #ReleaseTheSnyderCut hashtaggel.

Ez végül célt ért, a Warner beadta a derekát, és úgy tűnik, még pénzt is hajlandó áldozni a projektre. Egyelőre egy teaser posztert kaptunk az újrakiadáshoz (ez valóban azt sugallja, hogy ez a verzió sokkal sötétebbnek ígérkezik), ezenkívül azonban nem sok infónk van róla. A korábbi hírek szerint a Snyder Cut 214 perces, tehát jó 3,5 órás lehet, és 90 százalékos készültségen áll - a The Hollywood Reporter forrásai szerint 20-30 millió dollárba kerül majd az anyag befejezése.

8.
8.
Aanash
Na valami jófèle sötèt hangulatú szuperhősös film nem ártana.
Szerintem a DC ott rontotta el, hogy a marvelt akarta utánozni.
A Shazam egy nèzhetetlen cukormáz lett ennek (is) hála.
7.
7.
Hab
Akkor most kezdjünk el harcolni a JJ cut-ért a SW9-hez, állítólag az is elég más lett volna, ha igazak a pletykák.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Az utóforgatás azért kellett, mert a Warner félúton inkább Marvel filmet akart. Persze nem 100%, de itt speciel szerintem nem első sorban a minőséggel volt gond.
3.
3.
kryszisz
Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha annyira nagyon jó lenne a Snyder féle változat, akkor nem lett volna szükség ennyi utóforgatásra. Bár a BvS nekem jobban tetszett (a Marthás jelenetet leszámítva persze) mint a JL, úgyhogy ki tudja. Alapvetően eléggé alulértélelt rendezőnek tartom Snydert (- a Sucker Punch, az tényleg borzalom), de nem jobb vagy rosszabb mint Whedon szerintem. Mindenesetre ránézek majd, de nem vagyok annyira rágerjedve, mint sokan.
2.
2.
manderel
#1: Jön elvileg egy James Wan féle Aquaman horror spin-off is. Jó hülyén hangzik ez így leírva, de az is elég darkos lesz valószínűleg.
1.
1.
azureknight0715
Úgy nèzzük ,hogy lehet ez lesz az utolsó darkos dc film. Èn örülnèk neki ha sikeres lenne, főleg akkor ha a film tènyleg olyan jó mint ahogy mondták, mert nekem a darkos vonal mindig is jobban tetszett ès ezèrt szerettem jobban a dc filmeket a marvelnèl ami számomra továbbra is többsègük nèzhetetlen kategoria. Na meg Syndernek is mondhatni ez az utolsó lehetősège egy esetleges visszatèrèsre,persze ahoz tènyleg egy olyat kène leraknia amit a watchmennèl lerakott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...