Rendkívül népszerű volt a Valorant bétája

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 31.
  • Hír
Link másolása
Jövő héten válik elérhetővé a Valorant végleges változata, a Riot pedig úgy gondolta, ennek apropóján összegzi a bétateszt számait. Ezzel párhuzamosan az FPS egyik új karaktere is bemutatkozott.

Június 2-án élesedik a Valorant végleges változata, ennek megfelelően pedig a bétateszt szerverei is leálltak a napokban. A Riot ennek apropóján közzétett némi statisztikát a próba eredményeiről, amely alapján egyértelmű, hogy rendkívül sokan érdeklődnek az FPS iránt.

Így például a Riot szerint átlagosan közel 3 millió játékos jelentkezett be minden egyes nap a bétateszt során, ami kifejezetten szép szám ahhoz képest, hogy a kulcsokhoz nem lehetett csak úgy hozzájutni, ahhoz Twitch-streameket kellett nézniük a játékosoknak. Ezek után nem meglepő, hogy a felhasználók 470 millió órányi Valorant-közvetítést fogyasztottak a bétateszt során, ezzel pedig az FPS lett a Twitch legnépszerűbb játéka májusban. A játék napi bontásban is tarolt: egyik nap 34 millió óra Valorant-streamet néztek meg a játékosok, ami rekordnak számít az oldal történetében.

Ezzel párhuzamosan a játék egyik új karakteréről, Reynáról is lehullott a lepel - a fenti videóban az ő képességei mellett egy újabb pályából is kapunk ízelítőt. Az új tartalmak valószínűleg a végleges változattal együtt élesednek majd.

A Valorant bétatesztjét mi is megnéztük, a tapasztalatainkról itt olvashattok bővebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...