Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.
Típus:

Automatizálják a Valorant anticheat-rendszerét

A Valorant csalásellenes rendszerét több kritika is érte a zárt béta ideje alatt, de így is több ezer csalót bannoltak. A bétát elhagyva azonban az emberi csalóvadászokat felváltja az automata, és ezzel egy agresszívabb, széleskörűbb fellépés is.

Valorant - kiderült, hogy mikor érkezik

Hamarosan zárja a kapuit a Valorant zárt bétája, ahova lelkes Twitch-nézéssel lehetett bekerülni. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanis egy nagy lélegzetvétel után nyár elején érkezik is a végleges produktum.

Valorant bétateszt

Új kihívója akadt az esportra kihegyezett online lövöldéknek. A Valorant a Counter-Strike és az Overwatch legvonzóbb elemeit ötvözi, hogy azokból valami újszerűt alkosson. A zárt béta alkalmával tettünk vele egy próbát.

Valorant - bemutatkozik Raze

A Valorant brazil operátora nem szeret a szabályok szerint játszani: amíg mások a hagyományos fegyvereikre támaszkodnak, Raze gránátokkal, rakétákkal és egyéb robbanószerekkel okoz káoszt a pályán.

Valorant - bemutatkozik Breach

Lassan a Valorant összes hőse megkapja a saját karakterbemutatóját, így nem feledkezhetünk meg Breachről, a svéd bestiáról sem. A hegyeket megmozgató ügynök rövidke klipje minden tekintetben magáért beszél.

Valorant - változik az anticheat-rendszer működése

Nem aratott osztatlan sikert a Riot azzal, mikor kiderült, hogy a Valorant csalás elleni szoftvere állandóan fut a játékosok számítógépén, még akkor is, amikor maga a játék nem. A fejlesztők most lehetővé tették az alkalmazás leállítását.

Valorant - bemutatkozik Omen

Újabb hét, újabb karakterbemutatóval jelentkezik a Riot Games komoly érdeklődésnek örvendő lövöldéje. Ezúttal a legtitokzatosabb operátor, Omen mutatja meg magát egy rövidke klip erejéig.

Valorant - később talán konzolokra is ellátogat

A Riot Games következő játéka eddig hivatalosan csak PC-re lett megerősítve, azonban a stúdió egyik rendezője egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a jövőben konzolokra és mobileszközökre is elérhető legyen az FPS-ük.

Valorant - bemutatkozik Brimstone

Habár sokan már első kézből megismerhették a Valorant hőseit, a játék karakterbemutatói mégsem állnak le. Ezúttal a csapat veteránja, Brimstone hozza a légi támogatást.

Valorant - bemutatkozik Cypher

A legszerencsésebb játékosok már javában nyüstölik a Valorant alfatesztjét, de a Riot Games ennek ellenére sem áll le a karakterbemutatókkal. Ezúttal a csapat legtitokzatosabb tagja, Cypher áll a reflektorfénybe.