Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.

Egy irtó hasznos képességgel érkezik a Valorant legújabb hőse

Az idei Valorant Champions Tour utolsó napján hullott le a lepel a kompetitív lövölde huszonkettedik operátoráról. Gekko egy seregnyi szörnyecskével az oldalán lép a csatatérre.

Íme, az Xbox Game Pass Ultimate-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Microsoft és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét öt darab egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés volt. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Új pályával bővül a Valorant

A fejlesztők és a "hivatásos" szivárogtatók alapján új epizód és vele együtt új pálya is érkezik a játékhoz 2023. január 5-én.

A Bungie-nál kötött ki a Valorant direktora

Joe Ziegler, a Valorant korábbi játékrendezője 2021-ben hagyta el a Riot Games csapatát. Az úriember új otthona a Destiny-sorozat fejlesztőstúdiója lesz.

TGA 2022: Az Elden Ring lett az év játéka

Geoff Keighley idén is megtartotta az The Game Awards éves díjátadóját, és habár a rivaldafény java ezúttal is az új bejelentésekre és trailerekre vetült, ne feledjük el, hogy mégiscsak egy díjátadóról volt szó!

Konzolokra tarthat a Valorant

A Riot Games nagy sikerű multiplayer FPS-e vélhetőleg konzolokra tart, legalábbis erre engednek következtetni a nemrég közzétett nyitott pozíciók a csapatnál.

A Riot Games hamarosan monitorozni fogja a Valorant beépített voice chatét

Pár hét múlva adatgyűjtés céljából a Riot Games elkezdi rögzíteni a Valorant angol nyelvű, hangalapú beszélgetéseit.

Tengeralatti pályával erősít a Valorant

A jövő héten rajtol el a Valorant legújabb szezonja, amely egy szemrevaló új térképet is hoz magával. A Pearl nevezetű portugál város érdekessége, hogy az egész helyszín egy mélytengeri burában fekszik.

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

Kisfilm vezeti fel a Valorant új szezonját

A héten kezdetét veszi a Valorant legújabb fejezete, aminek örömére a Riot Games közzétett egy kisfilmet. Ha mindig is érdekelt, hogy mit csinálnak a Valorant ügynökei, amikor épp nem egymást ölik, akkor ez neked szól!