Madden NFL 2005 matéria

  • Írta: Shifty
  • 2004. április 11.
  • Képek
Link másolása

IGN - Senkinek sem kell bemutatnom a sportjátékokat. Az Electronic Arts évek alatt hatalmas mammut céggé nőtte ki magát és ez idő alatt számos céget vásárolt fel és számos nagy sikerű játékot készített és adott ki.

Történelem:

No nem kell oldalas megemlékezésre gondolni, mert órákig lehetne beszélni erről a stílusról. Hogy hol is kezdődött nem tudni, de ami biztos, hogy az EA alkotta a legnagyobbat ezen a téren. Minden a focival kezdődött még 1994, 1995 környékén-lehet hogy előbb?:)- és ahogy növekedett az EA, úgy volt több pénz a licenece jogok megszerzésére. Ma már ott tartunk, hogy a készülő sport gamek nagy részét EA készíti. Ennek következménye, hogy nincs vetélytárs, melynek eredménye, hogy a srácok csak ülnek a babérjaikon és semmi komolyabb változást nem tesznek. Éppen ezért sokan pártolnak el a mai EA sport cuccoktól. Azért nem kell őket félteni, mint fentebb írtam licence jogok. Számos játék licencevel rendelkezik az austini csapat és így mindenki talál kedvére valót. Itt a FIFA, NBA, NFL, NHL ,Formula 1, NASCAR, Baseball, Golf. Ha már nem hódolhatunk a valóságban szenvedélyünknek, akkor legalább otthon a gép előtt tehessük meg.

Mai hírünk kiszemelt áldozata jelen esetben a Madden NFL. Igen az amerikai foci, mely Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem összetévesztendő a rugbyvel, mely teljesen más, mint az amerikai foci. Ez tény, de a szabályokat, különbségeket ne rajtam kérjétek számon...

A Madden NFL 2005-ről nem sok infónk van...Valószínüleg minden platformra kapható lesz, hogy mikor, örök rejtély marad-remélem nem:)-. Addig is itt van 4 darab friss kép a játékból.

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...