Mégsem kapunk ma Madden NFL 21-trailert

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 1.
  • Csúszás
Link másolása
Habár az EA Sports ma újra megmutatta volna a Madden NFL 21-et, az előzetesen beharangozott trailert végül később adják ki. A cég a George Floyd halála miatt kialakult helyzetre hivatkozva döntött így.

Múlt héten egy rendőri intézkedés során meghalt egy fekete férfi, George Floyd az Egyesült Államokban, ami országszerte tiltakozásokat váltott ki. Habár a tüntetések több helyen erőszakossá váltak, a rasszizmus elleni üzenet mellett számos játékipari cég is kiállt egy-egy közleményben.

Többek között a Riot, az Activision Blizzard, a Microsoft, a Bethesda, a Naughty Dog, a Sony, a Disney és az Electronic Arts is támogatását fejezte ki az ügyben, utóbbi ráadásul úgy döntött, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel elhalasztja az új Madden NFL 21-előzetes mára tervezett premierjét. "Találunk más alkalmat arra, hogy a fociról beszéljünk. Ez most nagyobb dolog egy játéknál vagy a sportnál, és mindannyiunk kiállására szükség van a változás mellett" - nyilatkozta a cég.

Ennek megfelelően nem tudtuk meg, hogy mikor láthatjuk a trailert, de jövő héten EA Play, legkésőbb ott biztosan találkozunk vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...