Angliában nyit új stúdiót az Avalanche

  • Írta: szlav
  • 2020. június 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Just Cause-játékokért felelős svéd fejlesztőstúdió a hónap során szélesebbre tárja a szárnyait. A vállalat Liverpoolban nyitja meg a következő irodáját, az itt alkalmazott fejlesztők pedig nem csak ismert sorozatokon, de egy új IP-n is dolgozhatnak majd.

A Stockholmban székelő Avalance Studios Group Anglia nyugati felén, Liverpoolban nyitja meg a legújabb stúdióját. A jelenlegi vírusjárvány miatt az itt alkalmazott csapat egyelőre csupán otthonról kezdheti meg a munkát, ez azonban nem is tűnik túlságosan kényelmetlen problémának, hiszen egyelőre csupán a leendő team magjából, egy aprócska, mindössze ötfős csoportból áll a liverpooli brigád.

Az Avalanche tervei szerint természetesen jócskán megnő majd ez a létszám: a közeljövőben további 20 főt alkalmaznak majd, két éven belül pedig 50 főt számlál majd a brit kirendeltség. A vállalat egyébként nemzetközileg is jelentős toborzásba kezdett: az év végéig több mint 100 új alkalmazottal bővülhet majd a csapat.

Habár a liverpooli iroda konkrét feladatairól még keveset tudunk, annyit megelőlegeztek, hogy az új arcok az Expansive Worlds csapatát erősítik majd az Avalanche zászlaja alatt - ez az ág felelős a theHunter: Call of the Wildért is. A már meglévő IP-k terén tehát valószínű, hogy itt nyújt majd segédkezet a liverpooli bagázs, de megtudtuk azt is, hogy egy teljesen új játék is kikerülhet majd a kezük közül.

1.
1.
godach
Mad Max 2-őt kérünk. Köszönjük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...