Destiny 2 - irány az Európé?

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 2.
  • Teaser
Link másolása
A Bungie közzétett egy rövid teaser videót, amely alapján kereken egy hét múlva fogják leleplezni a Destiny 2 következő nagy frissítését. A találgatások szerint a Jupiter holdjára, az Európéra vezetnek majd minket az események.

Az alábbi teaser videót az Instagramon tette közzé a Bungie, ez alapján pedig június 9-én, magyar idő szerint 18 órakor érdemes lesz internetközelben lenniük a Destiny 2 rajongóinak, akkor leplezik majd le ugyanis az online lövölde következő nagy frissítését. A felvételen egyébként Eris Mornt láthatjuk, aki a találgatások szerint a Jupiter holdján, az Európén igyekszik eljutni valahová:

7.
7.
Aanash
Állítólag a Titán helyszínt kiszedik.
A szezonon unalmasak.
Semmi èrtelmük, a törtènet meg szinte semerre se megy, minden olyan elnyújtott, nehèzkes.
Unalomba fulladt az egèsz.
Csapdák hozzá a Destiny 1-et úgy ahogy van mèg azzal is jobban járnánk.
6.
6.
N I B
Én meg se vettem már ezt a season, direkt vártam vele, az ez előtti miatt, az se érte meg... Remélem most ez különb lesz vagy megint 3honapig marad csak Airsoft meg a Warzone...
5.
5.
Gaboo77
#4: Nem értem, hogy miért nem tesznek be komolyabb cuccokat amiért érdemes küzdeni. Egyszerűen teljesen felesleges a jól bejáratott szetteket lecserélni, mert azok jobbak. Ráadásul ez az új páncél ritka bénán nézett ki. A Seraph bunkerek meg értelmetlenül túl lettek nehezítve ezzel a különböző páncélvariciókkal. Olyan érzésem volt, hogy nincs ötletünk, akkor legyen rengeteg, nehéz grindolás, mert azzal lehet húzni az időt.
4.
4.
Cole
#3: Ugye? Én is ugyan így vagyok. Egyszerűen már hetek óta nem érdekel pedig irdatlan órát beleöltünk előtte. De ez a ez utolsó hajrá kiölte belőlem a lelkesedést teljesen.
3.
3.
Gaboo77
Hát a legutóbbi szezonnál nem tudom van-e lejebb... Én még szezont nem utáltam és untam ennyire.
2.
2.
Dester
#1: De. Érdekes egyébként, hogy ilyen kevéssel előtte még csak ennyit mertek megmutatni. Vagy félnek a reakcióktól (ami a Destiny 2 elmúlt egy évének a lejtmenete fényében nem meglepő), vagy pont a zárójeles rész miatt egy nagyobb durranást készítenek elő. Remélem az utóbbi. :)
1.
1.
N I B
Na, igen de ez az Europé az őszi frissítés lesz nem? Különös lenne, ha most kiadnanak egy seasonpassos kieghez új "holdat", nagy frissítés nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...