Need for Speed: Heat - érkezik a cross-play

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 8.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap már be is kerül a Need for Speed: Heatbe a cross-play funkció, valamint valamennyivel később, még június közepén elérhető lesz a játék az EA/Origin Access szolgáltatáson keresztül is.

Holnaptól, azaz június 9-től már elérhetővé válik minden platformon a cross-play játék lehetősége a Need for Speed: Heatben - derült ki az EA legutóbbi közleményéből.

A legutóbbi update note pedig arról árulkodott többek között, hogy június 16-án már a Basic EA/Origin Access-előfizetéssel is kipróbálhatjuk a játékot, ha eddig még nem tettük volna meg. És ha ennyi jó hír még mindig nem lett volna elég, akkor azt is elárulta a kiadó, hogy a Criterion Games csapata már nagyban hegeszti a folytatást, aminek a részleteiről már lehet, hogy az elcsúsztatott EA Play Live keretein belül hallhatunk/láthatunk valamit.

Az EA Play Live műsora magyar idő szerint június 19-én, hajnali 1 órakor indul.

1.
1.
mdr88
A világ legnagyobb baromsága az EA részéről, hogy ezt csak most élesítik... arról nem is beszélek, hogy olyan címeknél, mint a FIFA20 vagy egy Madden20 még pletyka szinten sem merül fel a crossplay, miközben egy SHOOTER CoD-ban alap, hogy benne van -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...