Sztorielőzetesen a Beyond a Steel Sky

  • Írta: gorien
  • 2020. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Beyond a Steel Sky egy történetközpontú, fejtörőkkel tarkított játék lesz, így ideje is volt már, hogy kicsit bővebben beleleshessünk a történetébe. Az új videó, ha nem is bő, de bemutatja nekünk a helyszínt, a főszereplőt és néhány mellékkaraktert is.

Tavaly láttuk először mozgásban a Beyond a Steel Skyt, a Revolution Software játékát, ami az 1994-es Beneath a Steel Sky folytatása lesz. A játék ugyan végül nem jelent meg 2019-ben, a csapat azzal töltötte az idejét, hogy komplexebbé tegye a mechanikákat, és Dave Gibbons vizuális terveit is a lehető legjobban keltsék életre. Most egy sztorielőzetesben láthatjuk, hogy miről is fog szólni Robert Foster új kalandja.

A Beyond a Steel Sky Union Citybe, az egyik utolsó megavárosba vezeti a főhőst, aki egy elrabolt gyermeket próbál megtalálni. A város látszólag boldog, a lakók gondtalan életét egy mesterséges intelligencia felügyeli. Jó cyberpunk játékhoz méltóan bőven kapunk majd olyan témákat, mint az MI és az ember viszonya vagy a totális kontroll és megfigyelés gondolata.

A játékban sokat kell majd felfedeznünk, beszélgetnünk másokkal, hackelnünk és fejtörőket fejtenünk. Az ígéretek szerint a világ is reagál majd a tetteinkre. Pontos megjelenésünk még nincs, de a játék Steam-oldalán már a „hamarosan” felirat díszeleg, úgyhogy reménykedhetünk, nem csúszik át jövőre a debütálás.

A Beyond a Steel Sky PC-re és Apple Arcade-re jelenik meg először, de a konzolos megjelenés is tervben van.

2.
2.
Gorrister
JOEY! <3
Idén a Desperados 3 mellett ez a másik must-buy játék.
1.
1.
KopyAti
De jó kis kalandjáték volt a Beneath! Kár, hogy konzolra később jön. Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...