Beyond a Steel Sky Mobil, PC

Folytatást kapott a klasszikus Beneath a Steel Sky.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra

Majdnem harminc évvel a Beneath a Steel Sky után tavaly végre befutott a folytatás is, a Beyond a Steel Sky. A kalandjáték platformlistája akkor elég szegényes volt, de már tudjuk, mikor fut be konzolokra is.

Konzolokra látogat a Beyond a Steel Sky

Bő egy évvel a mobilos és a számítógépes változatok után konzolokra is ellátogat a klasszikus Beneath a Steel Sky folytatása, a Beyond a Steel Sky. A portok a Microids kiadásában jelennek meg.

Beyond a Steel Sky teszt

Huszonhat évvel a Beneath a Steel Sky után újra visszatérünk Union Citybe Robert Foster és Joey oldalán. Az eredeti alkotók ismét egy izgalmas történetet tettek le az asztalra, miközben modern köntösbe öltöztették a klasszikus point-and-click játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.

Megjelent a Beyond a Steel Sky

Az Apple Arcade kínálatában már elérhető, PC-re pedig júliusban érkezik a Revolution Software legújabb kalandjátéka, a Beyond a Steel Sky. Csekkoljátok a launch trailert!

Sztorielőzetesen a Beyond a Steel Sky

A Beyond a Steel Sky egy történetközpontú, fejtörőkkel tarkított játék lesz, így ideje is volt már, hogy kicsit bővebben beleleshessünk a történetébe. Az új videó, ha nem is bő, de bemutatja nekünk a helyszínt, a főszereplőt és néhány mellékkaraktert is.

Csak 2020-ban érkezik a Beyond a Steel Sky

A Revolution Software legendás kalandjátékának, az 1994-ben kiadott Beneath a Steel Skynak a továbbgondolását eredetileg 2019-re tervezték, ám úgy fest, hogy a vártnál több idő szükséges a fejlesztők számára a megjelenéshez.

GC 2019: Először mozog a Beyond a Steel Sky

Habár az Apple Arcade márciusi bemutatásakor már láthattunk villanásokat belőle, végre megkapta az első trailerét és gameplay videóját a kilencvenes években megjelent klasszikus, a Beneath a Steely Sky folytatása.