Pletyka: PC-re látogat a Persona 4: Golden?

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Nem kizárt, hogy a Catherine Classic tavalyi steames debütálása után megenyhült az Atlus szíve a PC-s gémerek felé, és hamarosan elhozza az egyik legjobb JRPG-t az asztali számítógépekre is.

A három nap múlva rajtoló PC Gaming Show egyik vendége az Atlus, akik leginkább a Persona-sorozatról ismertek, na meg arról, hogy híresen kerülik a PC-t, mint a játékaiknak szánt célplatformot. Ez a sztereotípia kellemes változáson ment keresztül, amikor tavaly megjelent a Catherine Classic Steamen.

Sokan találgattak, hogy vajon mivel készül a stúdió a június 13-i műsorra, amíg fel nem bukkant a Steam DB-n a Persona 4: Golden. A megbízható értesüléseiről elhíresült Wario64 is írt róla a Twitteren, méghozzá a következőt: "Alig várom, hogy a Persona 4: Golden a Steamen legyen hamarosan!"

Nem lenne elképzelhetetlen, hogy az Atlus ki akarja menteni az egyik legjobban sikerült JRPG-jét a PS Vita teteme alól - a Persona 4: Golden ugyanis csak a Sony méltatlanul elhanyagolt kézikonzoljára elérhető jelenleg. Remélhetőleg legkésőbb szombat este mindenre fény derül!

17.
17.
#16: Ja. Hát mindazonáltal rosszat nem kívánok én ennek a release-nek, mert ha jó gém, akkor PC-n is meg fogja találni az útját, hiszen ott is van pár rpg kedvelő.
16.
16.
azureknight0715
#9: Ez igaz lenne ha maga a játèk bem 120 órás lenne. Ez pl felèr egy witcher kiegèszitő el tartalomban. Rengeteget alakitották át az alap játèkhoz kèpest. Ez a játèk amúgy kicsit olyan mint a final fantasy VII közössèg szempontjából. Van egy közössège aki tuti megveszi ès imádni fogja. Ennèl a játèknál szintèn, főleg ez is japánban a legnèpszerűbb, mert ez a stílus ott alapból felkapott. Hasonlítás hogy míg eu ban a foci gameg, amerikában a cod stb japánban a jrpgk felkapottak.
15.
15.
GemForge
14.
14.
Duken
12.
12.
7.
7.
Zelgadis187
A Persona 5 és a Persona 5 Royal között mi a különbség? Gondolom az csak egy olyan kiadás amiben minden dlc benne van. Egy videóban viszont úgy beszélnek róla mintha két külön játék lenne. Lehet ez most hülye kérdés volt de azt megköszönném ha valaki válaszolna rá mert szeretném megvenni most ameddig akciós.
6.
6.
#5: De egy Vita cím lehet ez esetben az alapja a PC-s megítélésnek és ha ez a vitás 4. rész valamennyire leszerepel, akkor az 5 is elúszhat. Olcsó kezdő lépés, de a Sony-nak figyelnie kell a begőzölt rajongóirai is.
5.
5.
nomator
Ha kijön pc-re, én komolyan eldobom az agyam. A legjobb döntése lenne az Atlusnak, egyszerűen kínálja magát a lehetőség.
4.
4.
Több ok miatt is érdekel, hogy végül megjelenik-e, vagy nem és a dolog következményei is érdekelnek jövőbeli megjelenésekkel kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...