Befutott PC-re a Catherine Classic

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Megjelenés
Habár az ESRB már lelőtte a poént, a Sega bejelentette, majd utána ki is adta a Steamen a Catherine Classic PC-s verzióját. Sajnos nem a bővített, Full Body-verzióról van szó, hanem az eredeti változatról. Több, mint a semmi!

A Catherine Classic egy igazi kultjáték, amelyben a felnőttkor szexuális kísértései kínozzák főhősünket, Vincentet. A pali viszonyt folytat gyerekkori barátnőjével, Katherine-nel, akinek szintén van egy szeretője, Catherine. A történet rémálmokkal teli szintekkel, gyilkos gondolatokkal, beszélő birkákkal, és nem kevés fejtörővel operál.

A PC-s verzió teljes mértékben támogatja az egeret és a billentyűzetet, a felbontást akár 4K-ra is húzhatjuk, és a framerate is nyitott. Az sem mellékes, hogy a japán szinkron is benne van. A 20 eurós anyag már megvásárolható a Steamen, és ha két héten belül lecsapsz rá, ingyenes tartalmakat (háttereket, avatárokat és a betétzenéket) kapsz.

2.
Nyarlako
#1: Nem biztos, egy már jól megírt történetet felforgatni és hozzáírni biztosan rizikós.
És ez egy remek játék a pc közönségnek , az előző gén egyik legjobbja korrekt áron, lehet a Full body PS4re jön csak. És reméljük cenzúra nélkül.
1.
Metrox
Mi a logika benne?
Kívárom inkább a full body verziót, ha az többet add a játék élményhez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...