PlayStation 5-re érkezik a Horizon második része

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Minden bizonnyal sokat profitál majd a PlayStation 5 képességeiből a Horizon: Zero Dawn folytatása, amit a tegnap esti Sony-bemutatón jelentettek be. Irány a veszélyes nyugat!

Újabb nyitott világú játékkal villanthatja meg a képességeit a PlayStation 5, készül ugyanis a Horizon: Zero Dawn folytatása, a Horizon: Forbidden West.

A történet főszereplője ismét Aloy lesz, akivel a veszélyes nyugatra kalandozhatunk el ezúttal, és még a vízalatti élővilágot is felfedezhetjük. Utunk során új veszedelmekkel kell szembenéznünk, egy rejtélyes betegség tizedeli az élővilágot, új ellenséges frakciók bukkannak fel a láthatáron, és azok a mamutszerű robotok sem festenek épp túl barátságosan! 

13.
13.
adamsfamily
#12: Azért ez első rész se volt csúnya játék.
Ha az első kimaradt,szerintem érdemes azzal kezdened,már csak a sztori miatt.
12.
12.
Aanash
Pár perce láttam a trailert, de eddig ez a grafika az, amire azt mondom hogy tetszik.
Nem semmi.
Az első rèsz kimaradt, lehet ezt majd kipróbálom.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Igen, de ahogy írtad is, úgy meg azért nem az igazi. Én azt bántam, hogy volt lehetőség lopakodva ölni, de az szinte csak a legkisebbek ellen volt jó.
9.
9.
Hunszi
#2: Taktikán múlt, ha szétcsapdáztad a helyet, hozzád már csak 3 ért el a 8-ból :D

Ebből a szempontból pont nem szerettem azt az elemét a játéknak, hogy meg tudom nézni a robotok útvonalát. Teletömtem csapdával az útvonalat és egy bokorban csücsülve néztem a tűzijátékot, majd mentem a lootért. A végefele szándékosan nem használtam ezt, mert rájöttem, hogy egyre több missziót csak csapdákkal tolok le, mivel sokkal könnyebb úgy...gyakorlatilag a játék feléig nem használtam a kioldható fegyverek felét sem, csak éppen kipróbáltam őket, mert a csapdák mindig kapóra jöttek.
8.
8.
Hunszi
#7: Hoznál példákat, hogy milyen elemek és hol voltak jobbak? Eskű érdekel, mert én valahogy nem találom ezeket a címeket s lehet lemaradtam valamiről (amit nem hinnék).
7.
7.
Slik
latvanyban tenyleg lenyugozo volt es a robotok is erdekesek voltak de minden mas eleg fapados es unalmas volt
a legtobbet elemet mar lattuk mashol, jobban megoldva
6.
6.
Marcus88
Torony magasan látványban nálam ez volt a legjobb.
Szerintem a gameplayben sem fogunk majd csalódni.
4.
4.
Ruvik
Felugrottam a székből mikor megjelent Aloy!
3.
3.
kamgecam
2.
2.
Gykrizsi
Örültem a hírnek, mert érdekes játék volt. Bár az első tetszett, azért remélem finomítanak pár dolgon. Néha egyszerűen akkora volt a túlerő, hogy a játék tiszta örületbe ment át. Jobban örülnék inkább akkor pár szívósabb lénynek, mint hogy 8-10 jószág lökdös jobbra-balra. De mindenképpen várom, a környezetváltás nagyon tetszik.
1.
1.
jolvokq
Azta nem semmi grafika ;) de én leginkább a az első rész pc változatát várom :) Remélem a nyár folyamán meg jelenik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...